IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова спирала пази чувствителните очи

25 октомври 2013 07 46

Без повече сълзи, парене и зачервявания за гримираните очи

Нова спирала пази чувствителните очи

54 % от жените споделят, че не могат да живеят без спирала. А една на всеки две жени твърди, че има чувствителни очи и често се отказва от грим. Благодарение на пионера в медицинския грим Couvrance (Avene), чувствителните очи също може да бъдат гримирани съвсем безопасно и красиво. Серията за медицински корективен грим сега предлага своята спирала с иновативна формула, която предлага безупречно покритие и фина формула. Спиралата с висока толерантност 3 в 1 подчертава, извива и разделя.

 

Четката

Несравнима досега четка, извита във формата на окото, позволява лесно нанасяне от основата до върха на миглите, което позволява подчертаване на погледа с висока прецизност. Вдлъбнатата страна се използва за нанасяне на текстурата върху миглите и придаване на обем, след което с изпъкналата страна на четката те се разделят. Съдържанието на акациева смола, позволява повторното нанасяне на спиралата на няколко пласта без слепване.

Тайната на толерантността

Формулата включва малко и изключва много съставки. Съставът ѝ е прецизен по отношение на избора на пигменти и съставки (често дразнещи окото). Текстурата е лека като перо и устойчива, на основата на масло във вода с високо съдържание на глицерин, което прави миглите гъвкави и еластични, без опасност от ронене.

Лесно премахване

Отстраняването на спиралата е възможно само с термална вода Avene. След употребата ѝ всички остатъци и частици от грима изчезват. В зависимост от степента на чувствителността на очите, има два начина за премахването на спиралата. Напръскайте термална вода върху памучен тампон, който поставете за около 5 секунди върху клепача, след което го плъзнете по посока от корените към върха на миглите.

Друг вариант за още по-внимателно почистване при чувствителни очи е като напръскате термалната вода директно върху затворените очи, след което може да отстраните грима с пръсти с кръгообразни движения и да изплакнете.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари