IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектни нокти с наситен цвят за една седмица

23 април 2013 09 29

Лаковете VINYLUX™ Weekly Polish се „зареждат“ от светлината като соларна батерия

Снимка: VINYLUX™ Weekly Polish

Снимка: VINYLUX™ Weekly Polish

Колко дни според вас издържа обикновения лак без да се олющи? Може би ако сложите основа и топ-лак ще успеете да го запазите непокътнат поне 4-5 дни! Но пластът върху нокътя става по-дебел и трябва време, докато изсъхне, а и после няма гаранция, че няма да се набръчка при допир с по-твърда повърхност.

Гаранция обаче, ви дава VINYLUX™ Weekly Polish. Той е нов професионален лак за нокти с революционна формула, който издържа 7 дни, нанася се без основа и увеличава издръжливостта си под въздействие на естествената светлина. Иновативната система включва лак-цвят, който не изисква поставянето на база и топ лак със специална ProLight технология.

Лакът VINYLUX™ Weekly Polish има самоприкрепващи се молекули, които се свързват с кератина в нокътната плочка, като по този начин осигуряват издръжливостта на цвета без наличието на основа и едновременно с това не позволяват на пигментите в цвета да достигнат до естествения нокът.

Снимка: VINYLUX™ Weekly Polish

Топ лакът VINYLUX™ Weekly Polish е създаден по специална ProLight технология с фото инициатори, които удължават издържливостта му под въздействието на естествената дневна светлина. Така с течение на времето маникюрът става все по-устойчив на надраскване и обелване и запазва блясъка си в продължение на поне седмица. Допълнително предимство на VINYLUX™ Weekly Polish е бързото му съхнене – само за 8 и ½ минути, в сравнение със стандартните лакове, на които са необходими 15-20 минути.

 

Снимка: VINYLUX™ Weekly Polish

Палитрата от 62 модерни и предизвикателни цвята позволява на дамите да променят маникюра си защото искат, а не зaщото се налага. Марката предлага разнообразие дори на най-претенциозните си клиенти, като над 30 от цветовете кореспондират с любимите предложения на оригиналния CND Shellac.

Как се използва?

С отпадането на нуждата от основа, стандартната процедура от 3 стъпки (основа, лак и топ лак) е заменена с по-бърза и по-ефективна система от две части, които трябва да се използват заедно за постигане на посочените резултати:

1. Нанасят се два тънки пласта VINYLUX™ Weekly Polish – лак за нокти, който съдържа специални молекули, прикрепващи се към нокътя, за да осигурят устойчивост на цвета без оцветяване на естествения нокът.

2. Нанася се един пласт топ лак VINYLUX™ Top Coat, чиято формула съдържа мрежа от кръстовидно свързани полимери, които предотвратяват пожълтяването, защитават цвета и осигуряват безупречен блясък и издръжливост за 7 дни.

3. VINYLUX™ се отстранява лесно с ацетонов лакочистител. За оптимален резултат се препоръчва премахването му със CND Nourishing Remover - подхранващата течност за сваляне.

VINYLUX™ Weekly Polish е професионален продукт и услугата с него ще бъде налична в салоните за красота по света от май 2013 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

CND Bulgaria ( преди 10 години )
Лакът CND Vinylux е разработен по специална технология, за да осигури по-дълга издръжливост, без да наранява или вреди на естествения нокът. Молекулите, които се споменават по-горе осигуряват просто прилепване на цвета, предпазват от оцветяване на естествения нокът и изпълняват функцията на основата(база). CND е единствената компания, която разполага със собствена лаборатория, в която всеки продукт се тества в продължение на години преди да излезе на пазара. CND разработва всичките си продукти в грижа за здравето на ноктите на клиентите и това е основна движеща сила за компанията.Ще се радваме да отговорим и на други ваши въпроси! Поздрави, Екипът на CND
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Lara ( преди 10 години )
Едва ли е вреден, щом се маха толкова лесно и не оставя следи. Пробвах го при маникюристката си и сом много доволна от издръжливостта - изкара ми близо 10 дни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mim ( преди 10 години )
А дали не е много вреден за ноктите, щом се свързва с горният слой на нокътя???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар