IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без силен грим и фалшив тен на първа среща

28 май 2013 14 40

Мъжете искат „естествени“ жени, облечени в дънки

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Искате да имате тен дори и през зимните месеци? Искате да изглеждате драматично като звездите по списанията и клиповете? Внимавайте какво си пожелавате! И по-точно сигурни ли сте, че това ще ви направи по-красива и уверена?

Според скорошно запитване мъжете бягат от жени, които прекаляват с разкрасителните средства. Всъщност британците се ужасяват най-много от дами с фалшив тен и прекалено много грим, пише в. Sun.

Анкета, пусната от сайта flirt.com, издава , че на първа среща дамите в никакъв случай не трябва да залагат на тежките сенки и очна линия до слепоочията. Солариумът и бронзантите също трябва да са в приемливи граници. Най-малкото с прекаляване на второто тенът става оранжевикав, а не бронзов и едва ли ще искате да ви възприемат като морков!

35 % от мъжете признават, че буквално се плашат от подобни жени, а 50 % издават предпочитанията си към представителки на нежния пол, които се придържат към естествената визия.

Една четвърт от представителите на силния пол не харесват дами с равни обувки или с любимите на Лейди Гага боти или ботуши с шипове.

Ако една дама разчита, че ще впечатли мъжа с дизайнерски дрехи, тя просто си губи времето, защото представителите на силния пол не правят разлика между тях и конфекцията.
Най-привлекателни за мъжете изглеждат жените, които идват на първа среща с малка черна рокля или с прилепнали по тялото дънки и бюстие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари