IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бързи трикове за красота, които споделят моделите

20 декември 2013 12 30

Какви тайни за красота са научили момичетата, които са всеки ден под вещите ръце на професионалистите

Снимка: littleplastichorses.blogspot.com

Снимка: littleplastichorses.blogspot.com

Ако не можем да си позволим да имаме всяка дизайнерска дреха от подиума, която ни хареса, то поне можем да откраднем някои идеи за красота, които самите модели споделят в разговори помежду си. Ето как ще знаем трикове от зад кулисите, без да имаме собствен визажист и коафьор.

Безупречен фон дьо тен

За да постигнете естествен вид на кожата с фон дьо тен, ви трябва продукт, който да е със светлоотразяващи частици и добра основа. След като нанесете и двата продукта, напръскайте малко термална вода върху дланите си и потупайте с тях леко лицето си. Това ще направи кожата ви по-сияйна и естествена

Естествено изглеждащ руж

За да изглежда наистина като естествен, нанесете ружа преди фон дьо тена. Дори и да не го направите съвсем правилно, няма значение, тъй като отгоре ще нанесете лек фон дьо тен, който ще го маскира, но ще остане лека руменина. Това се получава, ако фон дьо тенът ви не е с плътна покривна текстура.

Коса като от подиума

Много от нас правят грешката с прекаленото използване на лак за коса, когато искат косата им да е права и гладка. Не забравяйте, че малките движения в косата ѝ придават естественост и виталност. За да запазите кичурите си подвижни и естествени, фиксирайте косата си само в задната част на главата, а кичурите отпред оставете естествени. Те се фризират по-лесно от другата част на косата.

Перфектно гладки устни

Невинаги устните са в перфектна кондиция, за да носим тъмно червило. Но ако използвате балсам за устни с гъста консистенция и го нанесете плътно преди червилото, ще се получи така, че ще смесите малко от текстурите и на двата продукта. Нанесете червилото с пръсти, като притискате устните – това ще разположи всички люспи от кожичките върху устните ви в една посока.

Перфектен опушен грим

Когато създавате опушен грим, добавяйте цвета постепенно. Винаги може да добавите цвят, но не може да отнемете. Ако имате малки очи, не добавяйте прекалено тъмна сянка в сгъвката между клепача и носа, защото това ще направи визуално очите ви още по-малки. Интензивността на цвета трябва да бъде най-силна в близост до миглите ви. За да смекчите чертите на опушения грим и да направите погледа по-нежен, може да използвате малко прахообразна пудра, която да нанесете с голяма четка върху сенките.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари