IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да уголемите гърдите си без операция

27 януари 2016 16 30

Лесни и ефикасни трикове, с които да привлечете мъжкото внимание

Снимка: Istock

Снимка: Istock

През последните години в култ бяха издигнати големите гърди. Поставянето на силикон вече е доста по-достъпно, ала и то има доста минуси. И все пак много жени копнеят да имат по-голям бюст и биха дали всичко да го постигнат, но по възможност без намесата на скалпела. Възможно ли е?

Има някои малки трикове, които могат да увеличат гръдната ви обиколка, ала не се надявайте на чудеса. Ето и откъде може да започнете:

Специална диета

Включете в менюто си ленено семе, семена от копър и сминдух. Бобовите растения, соевите зърна в частност също са много полезни за формите на гърдите ви.

Масажи

Масажирането на гърдите повишава притока на кръв в тази част на тялото. Това води до засилен поток на хормони в бюста и увеличаване на размера му. Използвайте ароматни масла, за да не претриете кожата и да не я нараните.

Упражнения

Има специфични упражнения, които водят до укрепване и развиване на раменете и гърдите. Потърсете съвет от специалист.

Сутиен

С него може да постигнете оптическа измама, но пък кой не лъже в днешно време? Красивото и повдигащо бельо прави чудеса за визията и самочувствието ви.

Подходящи дрехи

Ако имате тънка талия и стегнат корем, заложете на вталени дрехи, които да подчертаят разликата между нея и гръдната ви обиколка. Внимавайте с деколтетата. При наличието на подходящ сутиен, може да си позволите по-секси деколте, което обаче да крие сутиена или пък да заложите на горна дреха тип поло, която да прикрива всичко и така да не си личи какъв е точно размерът на бюста ви. Шарките също са важни и могат да излъжат окото.

Грим

Гримът не е запазена марка само за лицето. Ако носите дрехи с голямо деколте, може да използвате руж и пудра за създаването на оттенъци и светлосенки върху плътта, които да изострят и акцентират върху извивките на гърдите ви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари