IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 февруари

26 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще постигнете добри резултати във всички дейности, с които се занимавате самостоятелно и зависят само от вас. Там, където се налага да разчитате на някого бъдете готови за изненади. При това не от най-приятните.

Телец

Работата, изискваща творчески подход и оригинални решения ще ви затрудни. Въображението ви днес няма да е на ниво и е по-добре да не залагате на него. Заемете се със задачи, изискващи логика, последователност и прецизност. Започнете първо с най-старите. Точно при тях ще постигнете онова, което към момента ви е убягвало.

Близнаци

Вслушвайте се в разговорите на околните, но не участвайте в тях. Не говорете за собствените си проблеми. Информацията, която околните си обменят ще се окаже полезна и за вас. Ще осъзнаете смисъла на твърдението, че „мълчанието е злато“.

Рак

Ще се натъкнете на затруднения, които ще ви разтревожат. Ще ви проличи, че имате грижи, колкото и да се опитвате да го скриете. Околните с огромен ентусиазъм ще ви засипят със съвети. Изслушайте ги. Не е задължително да ги спазите, но бихте могли да се възползвате частично от тях.

Лъв

Ще сте доста раздразнителни и прекалено критични днес. Ограничете контактите, ако не искате необратимо да навредите на отношенията си с околните. Ехидните ви забележки и скептични подмятания са в състояние да превърнат във врагове и най-верните ви приятели.

Дева

Прословутото ви търпение днес сякаш безвъзвратно ще се изпари. Всяка нередност, колкото и да е минимална, ще е в състояние да ви извади извън релси. Съсредоточете се в собствените си задължения и не наблюдавайте какво правят околните. Ще елиминирате поводите за остри разговори.

Везни

Обстоятелствата ще се променят така, че работа която възприемате като почти завършена изведнъж ще се окаже в „мъртва точка“. Не се горещете излишно, приемете фактите философски. Щом като нещо не може да бъде довършено, значи е редно да изчака подходящия момент. Съвсем скоро ще сте в благоприятна позиция, за да продължите.

Скорпион

Емоционалното ви състояние е нестабилно. На моменти може да ви се стори, че околните умишлено се опитват да ви „пилят нервите“. Усещането си е само ваше и няма нищо общо с истината. Разпределете заниманията си така, че да направите нещо приятно за себе си. Бързо ще възстановите самоувереността си.

Стрелец

Някой ще има нужда от помощта или професионалната ви консултация. Ако и преди се е случвало същият човек да иска услуга от вас, то помислете добре дали трябва да се отзовете или е по-добре да запазите неутралитет. Не се заемайте с дейности, изискващи прекалено много време и сили.

Козирог

Поведението на част от околните ще е изключително досадно. Ако е възможно да избегнете контактите с тях, направете го незабавно. Ако обаче, това са хора, от които в някаква степен зависи работата ви, опитайте се да общувате предимно виртуално. Ще избегнете негативните емоции.

Водолей

Съвсем случайно ще научите интересна информация, която търсите отдавна, но все не сте попадали на правилния източник. Ще ви въодушеви и зарадва. Ако искате да я използвате пълноценно, не обяснявайте на никого за какво става дума. Някой ще ви разкрие тайната си.

Риби

Ще помогнете за уреждането на финансов въпрос, който не ви засяга лично. Човекът, който ще се възползва от услугите ви ще се отблагодари подобаващо и ще остане дълбоко привързан към вас. Ако не ви е близък приятел не променяйте характера на връзката. Прекаленото намаляване на дистанцията може да ви разочарова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари