IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви трябва за по-здрава връзка?

21 януари 2020 17 50

Подкрепата на половинката е много важна (Втора част)

Pixabay

Допитвате ли се до астрологията, когато започвате нова връзка? За някои хора зодията няма никакво значение, но специалистите са на друго мнение. По датата и часа на раждане може да научите много за характера на новата си половинка и най-вече от какво се нуждае тя.

А за да има хармония в една връзка, е необходимо взаимно доверие и разбирателство между двамата партньори.

След като ви разказахме от какво се нуждаят хората от първите шест зодии, за да имат здрава връзка, ето и любопитна информация за останалите:

астрология IStock

IStockphoto

 

Везни

Те държат на хармонията и баланса в отношенията. За да постигнат целите си и да са удовлетворени от живота, Везните се фокусират във всеки един детайл и забравят да се забавляват. Ето защо им трябва партньор, който да ги подкрепя, но и да ги откъсне за малко от прагматичното ежедневие, в което са попаднали.

Скорпион

Като най-загадъчния знак на зодиака, всеки Скорпион държи на честност в една връзка. Той има нужда от партньор, който е открит с него и по този начин го насърчава да споделя повече. Ако до него има любящ човек, който може да укроти непокорния му нрав, то това е предпоставка за една успешна връзка.

Стрелец

Родените под този знак са постоянно в движение. Те не се застояват задълго вкъщи и затова им трябва половинка, която е със същия приключенски дух и няма проблем от това да отсъства и пътува с тях. За да е здрава връзката им, другият трябва да е наясно, че Стрелците не разкриват лесно чувствата си.

Козирог

Представителите на тази зодия са прекалено крайни на моменти и се дистанцират от хората, защото трудно се доверяват. Да не говорим, че са големи перфекционисти и с когото и да се съберат, винаги ще намерят за какво да го укорят. Ако искат да създадат сериозна връзка, те трябва да си намерят някой, който да сложи ред в мислите им и им покаже, че няма как всичко около тях да е идеално.

Водолей

Водолеите са визионери не само за себе си, но и за своите най-близки хора. Те ценят личната свобода, но я жертват много лесно, ако някой ги помоли за помощ. Раздавайки се постоянно за другите, родените с тази зодия имат нужда от „заземяващ“ партньор, който да им припомня от време на време, че трябва да помислят и за своите нужди.

Риби

За тях е много важна романтиката в отношенията. Всички с този воден знак са емоционални личности, които не могат да имат повърхностни връзки. Да са добре обгрижвани и угаждат на капризите им е от особено значение за това дали връзката им ще бъде успешна. Те се нуждаят от партньор, с когото да се подкрепят взаимно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари