IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ракът – най-чувствителният сред зодиите

3 декември 2019 17 50

Кои знаци му правят компания?

Istockphoto

Има хора, които приемат нещата твърде присърце. Понякога могат да се засегнат от най-малката критика или дори реплика, която дори не е предназначена за тях. Смятат ги за интроверти, но не е така, те просто са по-чувствителни по характер.

Според астрологията, някои от хората рядко разкриват какво има в душата им. В тях може да бушува буря от емоции, но оставят те да ги терзаят, вместо да ги споделят с някого. Други пък държат да си кажат всичко, което мислят, за да им олекне.

Ето кои пет зодии са най-чувствителните в зодиака:

Рак

Всички, родени под този знак, са лесно раними. Предадат ли ги, могат да се оплакват като малки деца заради прекалената им емоционалност. За да ги накарате да простят, трябва да им покажете някаква обич и привързаност. В противен случай ще се държат студено с вас и ще намерят хиляди аргументи, с които да ви накарат да съжалите за постъпката си.

Риби

Когато някой не отговори на чувствата им или ги предаде, те изпадат в меланхолия и плачат неутешимо. Могат да стоят с дни и да разсъждават защо са ги наранили. Те често драматизират и изпитват нервите на любимия човек и близките си.

Скорпион

Те само се правят на коравосърдечни, но истината е, че са доста емоционални. Просто показват тази черта на характера си на много малко хора. Може да ви крещят и да бъдат по-агресивни, ако ги ядосате, но после винаги съжаляват, че са се държали по този начин. Понякога езикът на тялото ги издава.

Лъв

Подхождайте внимателно с всички от тази зодия. Почувстват ли се застрашени, Лъвовете си бранят територията. Само дават вид, че са безстрашни. Иначе често плачат и се самообвиняват за минали грешки, но не искат да го правят пред другите, за да не си развалят репутацията.

Овен

Всички с рога са чувствителни и импулсивни инати. Ако не сте съгласни с тях, бъдете готови да влезете в сериозен спор. Овните не крият това, което мислят и изпитват ли някаква емоция – било то щастие или гняв, никога не я крият в себе си.

Съвместими ли са по-чувствителните зодиакални знаци?

Много фактори могат да окажат влияние върху съвместимостта между два знака. Според астролозите, два прекалено емоционални знака могат да имат успешна връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари