IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които са сдържани в любовта

4 ноември 2019 17 50

Те не обичат да показват чувствата си

Istockphoto

Знаете ли, че това до каква степен показвате любовта си към половинката или обекта на вашите желания, зависи от зодията? Има представители на някои знаци, които не могат да крият онова, което изпитват, докато други са доста по-обрани в действията си и по нищо не личи, че са влюбени.

Ето за кои четири зодии се знае, че са най-сдържани, когато става дума за любов:

1. Телец

Хората от тази зодия са доста чувствителни, но не показват какво изпитват преди да са на 100% сигурни в него. Може да са си харесали някого, но ако не знаят дали човекът отсреща има симпатии, са склонни да премълчават и се правят, че нищо не е станало. Въпреки това, има ли взаимни чувства, те са склонни да разкрият цялото си сърце, стига да са сигурни, че има на кого да се доверят.

4 зодии, които вечно недоволстват

2. Рак

Обикновено раците са откровени с близките си, но става ли дума за любов, те са твърде срамежливи. Тъй като са прекалено нерешителни, те могат да крият чувствата си дълго време, след което да се разочароват, че не са ги показали по-рано. Хората от тази зодия са сдържани в любовта до момента, в който чуят, че са обичани и желани.

3. Дева

Романтични по душа, Девите трудно споделят какво изпитват. Влюбят ли се, то за тях тази любов остава на първо място, но им трябва малко време, за да се решат да говорят за чувствата си. Когато любимият им човек гарантира намеренията си, те са готови на всичко за връзката.

Според зодията: Кои знаци са най-самокритични?

4. Скорпион

Всички, родени с тази зодия са чувствителни натури, но за пред хората се правят на коравосърдечни. Те могат да отворят душата си за най-близките, но и с тях често се държат доста ледено. Показват любовта си, само когато са влюбени или са се разчувствали прекалено много заради конкретна ситуация.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )