IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които не разбират от романтика

2 декември 2019 17 50

Не очаквайте от тях някакъв мил жест

Istockphoto

Независимо че не си го признават, всички жени обичат романтични жестове. Те очакват да получат цветя или някое лъскаво бижу за рождения ден или просто без повод. Но понякога остават разочаровани.

Няма лошо мъжете да правят романтични жестове спонтанно, въпросът е, че някои не разбират много от това. Просто не е заложено в природата им. Според астрологията, представителите на някои зодии показват чувствата си по друг начин.

Ето кои не разбират от романтика:

1) Телец

Всички с тази зодия са прекалено практични и романтиката е далеч от тях. Предпочитат да попитат половинката какъв подарък да ѝ купят, отколкото да правят изненади.

Въпреки че Телците се влюбват още в самото начало, те са твърде нескопосани с жестовете и нямат представа как да накарат партньора си да се почувства специален.

романтика IStock

IStockphoto

2) Водолей

Характерът на Водолея не се свързва с романтиката. Хората с тази зодия държат на своята свобода и не търпят „оковите“ на сериозното обвързване.

Родените под този знак не са безчувствени, просто са по-умерени с тях.

3) Дева

Девата мрази романтиката. Тя е един от най-интелигентните зодиакални знаци и за нея сладникавите жестове към половинката са загуба на време.

Девите са по-скоро самовлюбени и държат на действията, а не на глезотиите.

4) Козирог

Те се смятат за една от най-откровените зодии. Мразят да се преструват на такива, каквито не са. Не харесват романтичните жестове, дори при тях стават съмнителни и раздразнителни.

Козирозите са предани партньори, стига да разчитат на доверието ви.

5) Близнаци

Не се надявайте на романтика от Близнаците. Те витаят някъде в облаците, когато са влюбени. Бива ги във флирта, но не и в изразяването на чувства.

Близнаците трудно могат да изкарат с някой за дълго време, защото винаги „им шарят очите“. Ето защо за тях романтичните жестове са задължаващи и ненужни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Капри ( преди 4 години )
Омръзна ми да ругаете по Козирог. Досега една добра дума не съм чул,а това е най-готината зодия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар