IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв ще бъде месец декември за различните зодии?

27 ноември 2019 17 50

Вижте какво предричат астролозите

Снимка: Pixabay

Овен

Декември ще бъде много благоприятен за представителите на зодия Овен, които са готови за ново и решително начало. Бунтовниците и експериментаторите могат да бъдат възпрени единствено от характерния за зодията консерватизъм и желанието да се вкопчат здраво в познати неща.

Всички небесни знаци обещават на Овните сериозни промени в живота и всяка една от сферите може да бъде замесена – бизнес, личен живот, здраве.

Месецът е подходящ и за пътувания във всяка посока и за всякакви цели.

Телец

Предстоящият месец ще бъде изключително благоприятен за Телците. И трябва да благодарите не на късмета, а за общата хармонизация на събитията около представителите на вашия знак. Мотото на месеца би могло да бъде „всичко върви както трябва“ – събитията ще се развият от зададената от вас посока, а усещането за ред и рационалност на живота ще съпътства Телците през целия декември.

Чудесен месец за придобиване на нови умения, особено за изучаване на езици – вашите способности за учене вече са много над средните. Добър месец за пътуване на юг.

Близнаци

През целия декември около Близнаците ще се чува приятният шум на пари. За съжаление, по-голямата част от парите, които ще ви отнемат време и внимание, няма да са пряко свързани с вас. Да, може да изкарате прилична сума, но това ще са парите на вашите партньори, колеги, роднини – всички онези, които спешно се нуждаят от вашата помощ по финансови въпроси.

Ще трябва да се занимавате с дела на други хора, да се справяте с техните проблеми и да ги наставлявате в трудни ситуации. Добре е, че декември ще ви даде енергията, необходима дори за най-досадните дейности. В последната декада обаче идват добрите новини, флиртове, възможност за нова връзка или укрепване на настоящата.

Рак

Декември за вас ще изглежда като сладкарница от детството – той ще бъде пълен със съблазнителни възможности и примамливи шансове, но е малко вероятно да успеете да вземете всичко наведнъж. Затова заложете на най-интересните възможности и проекти.

Като цяло месецът ще бъде много успешен, трябва единствено да внимавате за здравето си по време на активен спорт. Дамите е хубаво да забравят за високите токове. Ако решите да си пожелаете нещо в навечерието на Нова година – опитайте се да не казвате на никого за това. Колкото по-ясно го изразявате, толкова по-малък е шансът да се сбъдне.

Лъв

На 2 декември Юпитер отива в шести дом на вашия знак. Това означава, че в близко бъдеще основните събития от живота ви ще бъдат свързани с работа, с творчески дейности, с бизнес – в широкия смисъл на думата.

Професионалните успехи обаче могат да се редуват със сериозни провали, така че предпазливостта няма да навреди дори при работа с познати проекти. Извод – повече внимание към детайлите.

Прекарайте възможно най-много време със семейството си – вашите роднини и приятели имат нужда от вниманието ви.

Дева

Топлината на човешкото общуване ще стопли Девите в студените декемврийски дни. Способността ви да разбирате хората, да давате добри съвети, демонстрацията на съчувствие – всички тези качества ще са по-силно изразени от обикновено. Това ще се отрази и на любовния фронт – сексуалността ви ще бъде наистина убийствена. Така че бъдете внимателни, когато общувате с хора, с които искате единствено да си прекарате добре в компания.

Освен това, заслужава да се отбележи, че идващият декември е изключително благоприятен за тези, които планират да имат деца. Не е подходящо да пътувате през втората декада.

Везни

Един от най-добрите периоди за придобиване на недвижими имоти, продажба, както и преместване.

Звездите ще бъдат изключително в подкрепа на всякакви опити, които правите за своето образование и професионално усъвършенстване. Това важи и за вашия вътрешен свят – повече от всякога ще навлезете дълбоко в себе си, ще изучите скритите аспекти на своя характер.

Имайте предвид обаче, че не всичко от миналото се нуждае от издигане на повърхността. Няма нужда да се връщате към горчивините в интимен план. Опитайте се да се концентрирате върху радостните моменти. Ако работата ви е свързана с креативността, декември най-вероятно ще бъде изключително успешен в професионален план.

Скорпион

Последният месец от годината ще бъде изключително благоприятен за дейните Скорпиони. Това не означава, че трябва да бягате от сутрин до вечер – под дейни се има предвид както физическа активност, така и социална.

Много добро време за закупуване на кола, но не и на придобиване на каквито и да било недвижими имоти. Освен това Скорпионите могат да получават важни новини, които да им помогнат да увеличат банковата си сметка. Избягвайте белите дрехи и се старайте да не ходите на фризьор поне през първата половина на месеца. Ако е възможно, опитайте се да не заемате пари дори на най-близките си.

Стрелец

Слънчевото затъмнение в Козирог и Юпитер във втори дом ви обещават значително увеличение на материалното благополучие. Това е време за пари, пари и... много пари. Пазете се от правни въпроси, свързани с финансите – всички съдебни дела трябва да бъдат отложени за новата година.

Семейните Стрелци да обърнат внимание на близките си, радостта от тези срещи ще бъде приятна за всички. Самотните представители на зодията имат шанса да срещнат подходящия човек. Обърнете специално внимание на човек, който ви зададе въпрос, на който не можете да отговорите. Опитайте се да не бъдете раздразнителни заради дреболии.

Козирог

Предстоящият декември ще бъде времето за развръзка на стари и объркващи възли – ако има ситуация, която ви притеснява през последните години, сега има много голям шанс тя да бъде решена бързо. Може би ще почувствате известна нервност, чувство на безсилие и дори страх от бъдещето.

Тези сигнали изобщо не трябва да се игнорират. Ако наистина не искате да направите нещо, което би ви се сторило важно, първо внимателно изслушайте интуицията си. Възможно е да откриете много съществени причини за това нежелание.

Чатът с приятели и семейството, създаването на нови приятели, книгите и музиката е това, което ще ви помага да запълните месеца с усещане за топлина и светлина. Чудесно време за решителна промяна на имиджа.

Водолей

Желанието да контролирате всичко, което се движи, може да бъде оправдано – има риск за Водолея да стане жертва на нечия небрежност и невнимание.

Иначе месецът може да се счита за доста благоприятен, тъй като цяло той обещава подобрение на финансовото състояние и добро здраве.

Водолеят ще бъде в центъра на всяка компания този месец и ще се радва на потенциални сексуални партньори.

Риби

Най-важното за Рибите през декември е да не изпаднат в хибернация под някой камък, а да продължите енергично да размахвате перките. Ще има дни, в които ще бъдете обзети от апатия и пълно нежелание да правите каквото и да било. За да се справите с летаргията ще ви помогне физическата активност, а в идеалния случай – любовта.

Можете да очаквате малки, но неочаквани и затова особено приятни парични постъпления. Опитайте се да не се дразните от клюки и неприятни думи зад гърба ви. Само ако се ядосате, тези клюки могат да имат последствия за вас. Игнорирайте ги.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )