IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които изглеждат коравосърдечни, но не са

29 ноември 2019 17 50

Те не обичат да показват чувствата си

Istockphoto

Има хора, които със своето поведение оставят впечатлението, че са изключително коравосърдечни и едва ли не нямат сърце. Те не се интересуват от болката и нуждите на другите, обиждат и потискат околните. Но понякога първото впечатление лъже.

Според астролозите, има определени зодии, за които мнозина смятат, че са безсърдечни, но всъщност зад коравата им обвивка се крие мил и състрадателен човек, просто не обича да показва чувствата си.

Ето четири примера:

Овен

Те са изключително раними, но за пред хората носят маска. Правят го най-вече заради това, че не искат да ги уязвят чрез това. Овните винаги са сериозни, често критикуват и недоволстват, но останат ли сами, покривката им започва да се пропуква.

Хората от тази зодия предпочитат да се държат по-студено. Могат да разкрият истинската си същност само на хора, на които наистина могат да се доверят.

Риби

Тяхната чувствителност им пречи на отношенията. Разговаряйки с тях, ще ви се сторят изключително дръпнати и невъзпитани, но в действителност са истински душички, които копнеят за внимание.

Рибите най-често не показват чувствата си към хората, които харесват. Причината за това е, че или се притесняват да не се изложат, или мислят, че няма да ги харесат. Изключително раними са и заради това се правят на такива каквито не са.

Скорпион

Те не допускат хората лесно до сърцето си. Предпочитат да крият чувствата си и своя личен живот. Понякога го правят, за да не ги предадат или наранят. Ако някой разочарова Скорпионите, те няма да го забравят лесно и ще се държат студено.

Скорпионите са склонни да се доверят и покажат колко чувствителни са само на определени хора, които са изпитали във времето.

Водолей

Те са големи романтици и често ги нарочват, че са коравосърдечни, но това не е вярно. За тях споделянето на чувства и емоции е признак на слабост. Ето защо пред хората се държат сякаш не им пука, но когато се затворят у дома, страдат за случилото се.

Ако излизате с Водолей, ще трябва да мине доста време, за да може той да се отпусне и да разкрие най-съкровените си желания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )
ostana i koravosurde4na da sum i vsi4ko lo6o naokolo
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар