IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които ще намерят любовта през 2020 г.

28 ноември 2019 17 50

За тях годината ще е наистина романтична

Снимка: iStock

Остава още малко време и ще посрещнем новата 2020 година. Януари често се асоциира с началото на нещо ново и коренна промяна в живота на хората. Всеки от нас си поставя цел, която да преследва през годината и съставя план как тя да бъде постигната.

Звездите обаче имат свои намерения за следващите 12 месеца и ние трудно ще можем да ги променим. Едно от нещата, за които често разчитаме на астрологията, е да ни каже дали ще намерим любовта на живота си, или какво ни очаква със сегашния ни партньор.

Новото десетилетие ще донесе на някои от зодиите повече романтика и възможност да намерят това, което търсят в любовта. Ако вашият зодиакален знак попада в класацията, може съвсем скоро да срещнете вашия принц или принцеса на бял кон.

Овен

Около 3 януари Луната ще премине през Овен и ще се насочи към Джуно, който е астероидът на дългосрочните партньорства. „Всичко това означава, че е възможно иначе упоритите Овни да омекнат и да покажат чувствата и емоциите си на човека до тях, да намерят стабилност в живота си“, казват астролози.

зодии -

През 2020 година представителите на тази зодия ще трябва да забавят малко крачка и да се огледат около себе си. Ако все още нямат партньор, следващите 12 месеца са идеалната възможност за Овните да намерят любовта. Само ще трябва да допуснат хората до себе си и да пречупят малко ината си.

Дева

Точно в началото на новата година водещата планета на Девата Меркурий ще се „срещне“ с Юпитер, което ще донесе на представителите на зодията много късмет и вълнуващи моменти. Освен това Девите могат да се готвят за романтика, но първо трябва да се престрашат да излязат от зоната си на комфорт.

зодии -

Въпреки че взаимоотношенията с другите могат да потръгнат много лесно, не трябва веднага да мислите за сватбени торти. Опитайте се да не влагате всичките си очаквания и емоции в един човек. Може да срещнете човек, който ще се превърне в голямо разочарование за вас, но това ще ви помогне за бъдещите връзки.

Астролозите съветват да се забавлявате през 2020 година и да не взимате всичко насериозно. Започнете една връзка освободено и просто се пуснете по течението.

Стрелец

2020 година за Стрелците ще започне с много позитивни емоции и прекрасни моменти. Те обичат да се наслаждават на живота и да грабят с пълни шепи това, което той им предлага. През следващите 12 месеца представителите на тази зодия ще се чувстват по-енергични и ще търсят още повече флирт, който може да прерасне и в нещо по-сериозно.

зодии -

Всичко се свежда до това какво търсят самите Стрелци и колко отдадени са на връзката си. Ако вече са решили, че е време да намерят сериозен партньор, следващата година е точното време за тази стъпка.

Водолей

Навлизайки в 2020 година, Венера ще премине през Водолей, което означава, че тези знаци ще започнат да оценяват не само себе си, но и тези около тях. Те ще позволят навлизането на нови хора в живота си, а един от тях може да се окаже съдбоносен за бъдещето им.

зодии -

Водолейте рядко се доверяват напълно на хората, но през следващата година е време да променят тази част от характера си. Този ход ще им помогне да се чувстват по-щастливи и да намерят това, което дълго време са търсели – истинска и силна любов.

Изчислиха най-подходящия ден за сватба през 2020 г.

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари