IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво привлича мъжете от различни зодии в една жена?

18 януари 2020 19 30

Мъжете Близнаци гарантирано се влюбват в жени-интелектуалки

Снимка: Pixabay

Звездите могат да ви помогнат да разберете какво най-много ценят мъжете от различните зодиакални знаци в дадена жена и в какъв типаж дама биха се влюбили най-силно.

Ето и подробности:

Овен

Истинският мъж Овен би се впечатлил от една силна и независима жена. Тези мъже харесват дами, които казват нещата директно – така, както ги мислят. Те търсят предизвикателни, амбициозни дами, които имат желание за успех в кариерата си.

Телец

Мъжът Телец би се влюбил най-силно в елегантна, забавна и женствена дама, която е привлякла вниманието му с финес и класа. Този мъж има нужда от интрига, за да бъде разтърсен леко. Той не обича лесни жени.

Близнаци

Мъжете Близнаци гарантирано се влюбват в жени-интелектуалки, които обаче имат голямо чувство за хумор и показват творчески заряд. Само такива неустоими дами могат да уловят интереса на този мъж за по-дълго, тъй като той има нужда постоянно да бъде изненадван и очарован.

Рак

Мъжете от тази зодия наистина биха се влюбили в жена, която има невинно излъчване и е напълно готова да им се отдаде. Тези мъже харесват раними, нежни и чувствителни жени, които имат нужда да бъдат защитавани. Само към такъв тип жена мъжът Рак би поел сериозен ангажимент.

Лъв

Мъжете Лъв са привлечени от шармантни и самоуверени жени, които полагат сериозни грижи за перфектния си външен вид. Те се влюбват в дами с безупречни грим и прическа, с идеално тяло, с впечатляващ личен стил и т. н. Все пак освен красива визия, тези мъже се оглеждат за умна и забавна жена.

Дева

Мъжете Дева са склонни да се влюбват по-трудно. Те обикновено се впечатляват от красиви, но малко по-сдържани дами. Жената до един мъж Дева трябва да показва разум и логика, но да бъде и много толерантна към неговите странности. Мъжете Дева не обичат прекалено емоционалните, темпераментни жени – те ги плашат.

Везни

Мъжете от тази зодия вярват в перфектните отношения, така че те търсят своята перфектна половинка. Лошата новина е, че за тях често е голямо предизвикателство да я открият, тъй като ту им куца емоционалната, ту интелектуалната връзка с дадена жена. Тези мъже се влюбват в добре изглеждащи, умни жени, които демонстрират различни таланти и способности.

Скорпион

Мъжете Скорпиони искат да бъдат най-добрите любовници и съпрузи, и да имат най-качествената жена до себе си. Може би затова те се влюбват в наистина атлетични, сексапилни красавици с много бърз ум, които да са страстни, обаятелни и независими.

Стрелец

Мъжете Стрелец се влюбват във вълнуващи и енергични жени, които обичат подобно на тях самите, приключенския начин на живот. Представителите на тази зодия се впечатляват от жени, които могат да се справят сами с предизвикателствата на живота. Те харесват провокаторки.

Козирог

Мъжете Козирог също се влюбват трудно, както мъжете Дева. Те се впечатляват най-много от уверени, елегантни и не много натрапчиви дами, които се държат мило и в никакъв случай не са флиртаджийки или провокаторки. Мъжът от тази зодия би дал сърцето си на жена, която има собствен живот, кариера, хобита, интереси и мечти.

Водолей

Мъжете от тази зодия се влюбват в дами, които танцуват в ритъма на собствения си барабан. Жената на мъжа Водолей не трябва да се интересува какво мислят хората за нея. Тя трябва да е модерна, широко скроена и да е индивидуалистка, която има собствено мнение за всичко и е готова да го отстоява независимо от статуквото.

Риби

Мъжете Риби обичат нежните, щедри, любящи и грижовни и чувствителни жени. Тези мъже ценят изкуството и затова се влюбват в артистични дами. Също така те се впечатляват от жени, които обичат природата, децата и животните и са готови на благотворителност.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари