IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стойте далеч от 4 зодии, когато са уморени

16 януари 2020 17 50

С тях трудно се говори, вижте защо

Istockphoto

Астрологията може да разкрие много за характера на хората и това как се справят те в живота. Според датата и часа на раждане специалистите определят дали са влюбчиви, как се държат с близките си, когато са под напрежение или са уморени.

Има такива сред нас, които се събуждат в 6 сутринта с усмивка на лицето и винаги са настроени положително за работа. За сметка на тях, други мразят да стават рано и се държат отвратително, ако ги накарате да направят нещо, когато все още не са се разсънили.

Вижте кои 4 зодии не бива да обезпокоявате, когато са уморени:

намръщена

IStockphoto

Овен (21 март – 19 април)

Овенът държи на своя комфорт във всеки един момент. Той става раздразнителен и нетърпелив, когато нарушат блажената му почивка или не му дават да си полегне. Ако пък изключите алармата му, която не спира да ви звъни, ще чуете голямо конско по свой адрес.

Ако искате да говорите с Овен за нещо важно, по-добре го хванете в по-добро разположение на духа, за предпочитане когато е добре отпочинал.

Лъв (23 юли – 22 август)

Всички знаят, че Лъвът има отчаяна нужда да бъде в центъра на събитията и подхранват егото му. Дори и да гори около него, той може да се облече и нагласи спокойно, за да изглежда добре, след което да тръгне да гаси пламъците.

По-добре да стоите далеч от представителите на този огнен знак, ако са уморени. В случай, че прекъснете релакса им, дайте им време да се оправят и не ги пришпорвайте, за да не усетите гнева им.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са умни и харизматични. Те обичат да говорят надълго и широко по теми, които ги интересуват, но когато са изморени, нямат желание да ги притесняват с каквото и да е.

Ако стреснете Водолея по време на сън или го помолите да направи нещо за вас в момент, в който няма сили, той ще ви даде някой глупав довод, за да се измъкне. Може и да ви кресне, но не се сърдете, просто той държи на спокойствието.

Риби (19 февруари – 20 март)

В тях цари хаос от емоции. Мили и грижовни, те ще оставят плановете си настрана, за да помогнат на някой друг, но от друга, решили ли са да избягат от реалността, трудно може да ги върнете. Рибите стават раздразнителни и могат да се държат много грубо, когато са изморени и искат да си мечтаят безгрижно.

Ако искате да имате подкрепата на представител на този знак, бъдете по-търпеливи и вместо да критикувате, че витаят в облаците и са твърде чувствителни, ги оставете за малко на мира. Дойдат ли отново на земята и си отпочинат, с тях се говори по-лесно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари