IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които ще изпитат трудности през януари

9 януари 2020 17 50

Те трябва да се въоръжат с огромно търпение

Снимка: iStock

Колкото и да не ни се вярва, 2019 остана в миналото и вече живеем в новото десетилетие. Това е чудесно време да помислим за промяна и да започнем някои неща отначало. И какъв по-добър момент от януари месец. Първите 31 дни от 2020-а обаче ще бъдат трудни за някои представители на зодиака.

Три от знаците ще трябва да се изправят пред редица трудности и тяхното преминаване ще бъде от голямо значение за бъдещото ви щастие. На помощ ще дойдат планетите Юпитер и Сатурн, които ще задвижат огромни промени в живота на някои определени зодии.

Ето кои представители на зодиака ще трябва да се въоръжат с търпение през януари:

Близнаци: Започвате реконструкция на отношенията с партньора си

Спокойствие! Това е ключовата дума този месец за Близнаците. Вие сте една от зодиите, които трудно приемат промените и това влияе сериозно на емоционалното ви състояние. Особено стриктни сте по отношение на романтичните ви връзки и често влизате в конфликти с партньора си, когато видите дори и най-малката промяна в него.

Връзка, спор

Снимка: iStock

Но през януари ще трябва да свикнете с леките смени в характера на човека до вас. Това не означава, че той не ви обича, а просто израства духовно. Бъдете до него/нея през този период и скоро ще разберете, че тези промени са били от важно значение за връзката ви.

Везни: Предстоят ви сериозни разговори със семейството

Подобно на Близнаците, Везните също не обичате кавгите и винаги се опитвате да бъдете помирителя в такива ситуации. За ваше съжаление обаче точно това ще ви се случи през януари. Марс навлиза във вашия сектор на комуникациите, което може да се отрази на комуникацията с любимите ви хора.

разговор

Снимка: iStock

Запомнете, че трябва да разговаряте с партньора си, за да разрешите всички проблеми. Затова не избягвайте диалога и не се страхувайте от лек спор с партньора си. Накрая всичко ще се нареди и ще започнете една страхотна година заедно.

Водолей: Изпитания

За вас месецът няма да е толкова лош, а по-скоро ще бъде изпълнен с различни кръстопътища, над които сериозно трябва да помислите. Оставили сте някои неща в 2019 година и това е добре за вас, но все още не знаете точно какво искате от живота и от себе си.

Мечтаете за промяна в ежедневието си, но се чудите как да я постигнете. Първо разберете дали сте готови за такава стъпка и дали наистина това е нещото, което ще ви зарадва. Приключването на предишни скандали и прошката ще са от огромно значение през този месец, така че не забравяйте и за тях.

връзка istock

Снимка: iStock

Трудно изразявате емоциите си, но пък за сметка на това логиката ви е желязна. Използвайте я в трудни моменти и тя ще ви отведе в правилната посока. При вас сърцето не е толкова важно, колкото мозъкът.

Кои зодии ще отслабнат през 2020 г.?

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари