IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии ще отслабнат през 2020 г.?

16 декември 2019 17 50

Ето Топ 4

Pixabay

Нова година – нова фигура. Тази цел си поставят мнозина от нас, които не са успели да „влязат“ в старите си дънки през последните няколко месеца. А причините са много – нездравословно хранене, стрес, напрежение, раздяла с гаджето....

Отслабването е предизвикателство, в което ще се втурнат много хора през 2020 г. За него се изискват търпение, усилени тренировки, както и малко помощ от звездите.

Според астролога Сюзън Тейлър, хората от четири зодиакални знака имат нужната воля и качества, за да свалят излишните килограми. Ето кои са те:

отслабване, метър

IStockphoto

1. Рак

Хората от тази зодия ще имат една успешна 2020 година, изпълнена с положителни промени. Усилията им ще се изплатят и те ще претърпят зрелищна трансформация. Пригответе се за смяна на дрехите в гардероба, защото ще ви трябва по-малък размер, Раци!

2. Козирог

Родените под този знак трябва да преследват стремглаво целите си през 2020-а. Плутон ще им даде сила и всеотдайност, а Сатурн ще им помогне да изваят фигурата си. Тъй като са доста амбициозни, започнат ли да спортуват, Козирозите няма да изгубят мотивация.

3. Лъв

Сатурн ще повлияе положително на представителите на тази зодия. През 2020 г. Лъвовете ще започнат да се грижат повече за себе си и ще обърнат по-голямо внимание на вредните си навици. Отлагайки дълго ходенето на фитнес, те най-сетне ще се решат, че през новата година е идеалното време да отслабнат.

5 числа, които имат значение при отслабването

4. Водолей

Юпитер и Сатурн ще наставляват Водолеите по пътя към новото им аз. Тъй като до момента те са удряли на камък по отношение на диетите и спорта, сега е време да си поставят по-реалистични цели. Като за начало е добре да се движат повече и да ограничат някои храни. Промяната ще ги нахъса и те ще станат по-изпълнителни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари