IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които ще забогатеят през 2020 г.

9 декември 2019 17 50

Ето кои са те

Снимка: iStock

Новата година е съвсем близо, а с нея ще започне и едно ново десетилетие. 2020-а, според китайския календар, ще е годината на металния плъх, който е символ на пари и благополучие. И докато вие се чудите дали ще сте сред новите милионери на света, то астрологията има отговор на този въпрос.

Някои от зодиите ще усетят много по-добре влиянието на китайския плъх от други. Те бързо ще стигнат финансовото състояние, към което са се стремили и най-накрая ще си позволят някои неща, за които отдавна са си мечтали.

Ето топ 3 на зодиите, които ще забогатеят през 2020 година.

Телец

Известни като едни от най-големите работохолици в зодиака, Телците почти никога не са доволни от своето финансово състояние. Те смятат, че заслужават повече отколкото получават и в по-голямата част от случаите са прави. Понякога не биват оценявани за нещата, които вършат и това ги сломява духом.

зодии -

През 2020-а обаче всичко ще тръгне добре за представителите на този знак. Качествата им като иновативност, креативност, смелост и амбициозност ще са силата, която ще ги изстреля на върха, както в работно, така и във финансово отношение. Телците трябва само да внимават за разделянето на имуществото, ако преминават през раздяла.

Дева

Девите най-накрая ще получат признанието, за което са се борили в цялата си кариера. Шефовете ви ще разберат колко сте ценни за фирмата и защо вашите качества са нужни на целия екип. Бъдете готови да получите няколко критики, които обаче след време ще осъзнаете, че са били с градивна цел.

зодии -

Звездите ви предричат една хубава година, в която може да очаквате повишение в професията си. Отдадеността, която притежавате и не криете от другите, ще ви изпрати с едни гърди напред пред конкуренцията. Не се отказвайте да покажете това, на което сте способни, защото всичко се наблюдава и ще бъде оценено след време.

Какъв ще бъде месец декември за различните зодии?

Риби

Също като Телците, Рибите не спират да работят. Понякога обаче не разбират, че това ги изтощава и дори може да предизвика здравословни проблеми. През 2020 година, астролозите съветват да намерите време за себе си и да починете. Относно професионалните ви ангажименти, ще постигнете всичко, за което сте се борили.

зодии -

Въпреки че през последните няколко години изпитвате затруднения в работата и трудно намирате своето място, през следващите 366 дни интуицията ще ви насочи в правилната посока. Ако успеете да организирате правилно приоритетите си, ще бъдете добре не само в професионално, но и във финансово отношение.

Кои са най-подходящите професии за всяка зодия?

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари