IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 март

26 март 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте по-раздразнителни от обикновено. До такава степен, че дори хора, с които се разбирате добре, ще са ви досадни. Ограничете контактите до неизбежните.

Телец

Проявете търпение към чуждите грешки и не бъдете твърде взискателни. Не си създавайте силни усещания, само за да разчупите еднообразието. Ефектът няма да отговори на очакванията ви.

Близнаци

Ще стабилизирате психическото си състояние и ще си гарантирате душевно равновесие с помощта на „музикална“ терапия. Осигурявайте си подходяща релаксираща музика в моментите на силно напрежение. Ще ви помогне да се справите със заплетените ситуации.

Рак

Хората, с които се налага да общувате днес (дори и виртуално) няма да допринесат ни най-малко за доброто ви настроение. Не се възмущавайте от поведението им и не споделяйте мнението си за тях с други събеседници. Ще попаднете в клопката на собствената си интрига.

Лъв

Не са изключени промени в професионалната сфера. Колеги, които са ви се противопоставяли, сега ще подкрепят позициите ви. Ще впечатлите нови партньори с уменията си.

Дева

Настроението ви ще е нестабилно и ще сте много по-сръдливи от обикновено. В същото време околните упорито ще търсят начин да си общуват с вас. Потърсете благовиден предлог за дистанциране, за да не развалите отношенията си с някого, на когото държите.

Везни

Участието ви в професионални дискусии ще е с противоречив ефект. От една страна ще имате поле за изява, но от друга не е сигурно, че ще намерите общ език с останалите събеседници и може да се почувствате изолирани. Ще ви е по-лесно, ако заобиколите стереотипите.

Скорпион

Редувайте физически с интелектуални занимания, за да поддържате тонуса си в оптимално състояние. Споделяйте и обсъждайте проблемите си само с хора, на които имате безпрекословно доверие.

Стрелец

Подходящо е да насочите вниманието си към дейности с умерен риск. В състояние сте да изгладите някои спорни въпроси от финансов характер. Не се впускайте в необмислени авантюри, обаче. Вместо приключение ще преживеете разочарование.

Козирог

Ще имате възможност да внесете нещо ново в ежедневието си, свързано с бита и начина на живот. Проявете активност, дори да ви се струва стресиращо. Резултатите ще ви заредят с увереност.

Водолей

Съобразявайте изказванията си, за да не ви се наложи да се извинявате, че и да се реванширате за изречените думи. Правете само нещата, за които сте подготвени и не давайте обещания, които сте сигурни, че няма да изпълните. Рано или късно ще ви потърсят отговорност.

Риби

Ще получите интересна актуална информация, свързана с професионалните ви интереси. Не я обсъждайте, докато не се запознаете с нея задълбочено. Следвайте предварителния си график, ако искате да реализирате набелязаните цели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари