IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 април

6 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: БГНЕС

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако не се освободите от тежестите на миналото, няма да постигнете нищо в настоящето. Ще получите добри новини, на които от доста време се надявате. Не приемайте предложения за участие в авантюристични начинания.

Телец

Анализирайте направеното до момента и си създайте стройна програма за работа още в началото на деня. Доста хора ще се опитват да се намесват в решенията ви. Изслушайте мнението им и преценете дали не бихте могли да се възползвате. Не предприемайте кардинални промени с неясно перспективно отражение.

Близнаци

Част от ситуациите, в които попадате днес ще се окажат дежавю. Реагирайте обмислено, базирайте се на натрупания към момента опит. Избягвайте двусмислените изказвания, ако искате останалите участници от екипа да подкрепят предложенията ви.

Рак

Най-голямата пречка за успешна работа днес ще са мрачните ви мисли. Някои случки ви изглеждат много по-фатални, отколкото са всъщност. Не позволявайте на сенките от миналото да замъгляват светлината на настоящето.

Лъв

Критичните забележки, които ви отправят днес в повечето случаи ще са неоснователни и с цел да ви засегнат. Овладейте емоциите, за да запазите в тайна мислите си. Хората, които се опитват да ви злепоставят ще попаднат в собствения си капан.

Дева

Правете нещата, които са важни за вас, а не тези, които биха впечатлили близките или колегите ви. Заемете наблюдателна позиция. Съобразявайте се със събитията, защото няма да има как да им повлияете.

Везни

Избягвайте да се включвате в каквито и да било спорове. Колкото и да са убедителни аргументите ви ще останете с впечатлението, че говорите на непознат език. Ако се налага да се заемете с нещо непознато, първо проучете съществуващия към момента опит.

Скорпион

Ще се наложи да се занимавате през по-голямата част от деня с чужди дейности, вместо със свои. Не съжалявайте, част от ситуациите ще са комични и доста ще се позабавлявате. Овладейте пристъпите на бъбривост. Ще кажете нещо, за което почти веднага ще съжалите.

Стрелец

С приятна новина ще започне денят. Ще е свързана със стар приятел или близък роднина. Доброто настроение ще повиши работоспособността ви и ще успеете да довършите най-скучните си задачи.

Козирог

Заемайте се с нови дейности, само ако разполагате с достатъчно време и други ресурси за довършването им. Ако заниманията са съвсем непознати и има възможност, по-добре е да ги отложите. Игнорирайте несъществените контакти.

Водолей

Творческият ви потенциал е силен. Ако преодолеете мързела ще можете да се поздравите с добри постижения. Съществена пречка към бързи резултати ще са собствените ви илюзии.

Риби

Няма да сгрешите, ако заложите на дисциплината днес. Ще си спестите и време, и грешки. Овладейте емоциите, ако нещо или някой ви изненада. Неправилната реакция ще разкрие слабите ви места.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари