IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 август

7 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не търсете реванш за всяка проява спрямо вас, която не одобрявате или не ви допада. Ще избегнете куп неприятности, ако просто се отдалечите от хората, които се опитват да ви засегнат по някакъв начин. Колкото сте по-заети, толкова ще сте по-резултатни.

Телец

Единствените финансови операции, с които е желателно да се занимавате днес са такива, които могат да създадат баланс в авоарите ви. Намалете контактите и прегледайте подробно съобщенията си. Ще попаднете на документи, които мислите, че са изчезнали някъде.

Близнаци

Подхождайте прагматично при уреждане на въпроси, свързани с ремонт, мебелировка, уточняване на условията за пътуване и почивка. Не се заемайте и не позволявайте да ви натоварват с чужди отговорности. Негативите ще са за ваша сметка, независимо дали сте се справили блестящо или сте допуснали някакви отклонения.

Рак

Не стигайте до крайности. Проявете последователност и ще направите каквото сте намислили. Не приемайте несъгласията с мнението ви като опит за злепоставяне. По-скоро е някакъв начин за привличане на вниманието.

Лъв

Не приемайте предложение за извършване на много скоростна услуга срещу заплащане от човек, когото не познавате особено добре. По-скоро ще е опит за измама. Преценявайте внимателно събеседниците си, за да не споделите тайна, която не бихте желали да се популяризира.

Дева

Енергетиката ви е леко нестабилна. Общувайте с колкото може по-малко хора и категорично избягвайте онези, които ви търсят, само за да ви занимават с проблемите си. Проверявайте внимателно касовите си бележки в магазините. Възможно е да ви начислят нещо, което не сте закупили или да маркират стока на погрешна цена.

Везни

Преглеждайки някаква предишна работа е възможно да попаднете на собствена грешка. Не се разстройвайте излишно. Направете необходимите корекции и не позволявайте на дреболии като тази да вредят на самочувствието ви.

Скорпион

Не вярвайте на онова, което ви казват, а на онова, което виждате. Постарайте се да не реагирате, когато ви се противопоставят. По този начин ще успеете да прикриете слабите си места и въпросите, които ви правят уязвими.

Стрелец

Най-ефективният начин да си свършите работата днес е да си направите точен график и по възможност да не се отклонявате от него. Не давайте обещания, които не само не можете, но и нямате никакво намерение да изпълните. На този етап е по-добре да не обсъждате професионалните си замисли.

Козирог

Разсеяни сте и подробностите ви убягват, което подсказва, че е по-добре да отложите сложните задачи за друг ден. Ако ви е нужна помощ, помолете само хора, които няма да се опитват да ви поставят в зависимост след свършената услуга.

Водолей

Търсете информацията, която ви е нужна за изпълнение на професионалните задачи само в доказали надеждността си източници. Не вярвайте на случайни сайтове и неизвестни автори. Не е изключено човек от миналото да ви предложи сътрудничество. Не възлагайте особено големи надежди.

Риби

Възможни са разгорещени разговори, стигащи до кресчендо с по-възрастни роднини. Проявете благоразумие. Няма да ги убедите в твърденията си, но пък те не биха могли да ви попречат да следвате предпочитаната от вас тактика. Реагирайте гъвкаво, безпредметно е да разваляте отношенията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари