IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е цветът ви според зодията? (2 част)

3 септември 2019 17 50

Зеленото успокоява

Кой е цветът ви според зодията? (2 част)

Много изследвания показват, че цветовете влияят на нашата психика. По-топлите нюанси подобряват настроението, други връщат тонуса, трети успокояват. Има и такива, които натоварват твърде много - по-тъмните. 

Изборът на конкретни нюанси може да разкрие доста за нашия характер или моментното ни настроение. 

След като ви представихме кой нюанс подчертава характера на представителите на първите шест зодии, ето и информация за останалите: 

Дева - зелено и кафяво

Тези два цвята, които се съчетават идеално, помагат на Девите да останат здраво стъпили на земята и се съсредоточат върху своето усвървършенстване. Най-вече кафявото носи стабилността, докато зеленото се определя като цвят на растежа и желанието за успех. 

Представителите на Девите трябва да избягват да носят дрехи в ярки цветове. На тях им отиват по-приглушените, сред които дори сиво. 

Везни - розово и синьо

Тези цветове помагат на Везните да отворят сърцата си за хората. Тези бледи нюанси успокояват и помагат на носещите този знак да създадат приятно впечатление навсякъде, където ходят. Синьото им помага да държат баланса в живота, а розовото стимулира романтиката и любовния им живот. 

Като въздушен знак, Везната има способността да визуализира цветовете и медитира дишайки по определен начин. 

Скорпион - черен

Самото животно е със същия цвят. Тъмното черно се асоциира със силата на знака. Той помага на Скорпионите да бъдат по-съсредоточени, но им носи както негативи, така и позитиви. В западните култури черното е нанса на трансформациите.  

За ежедневието си представителите на тази зодия може да използват по-тъмните нюанси на червеното. Този нюанс може да бъде забелязан на много места в дома им наред с черното. 

Стрелец - лилав

Той се нарича кралски цвят и е бил любим на Клеопатра. Получава се след съчетанието между синьо и червено. Първият символизира стабилност, а вторият - енергия. 

Като цвят на изобилието, лилавото носи късмет на Стрелците им помага в търсенето на духовност и нови хоризонти. Те могат да носят и дрехи в синьо. 

Козирог - кафяв и сив

Двата цвят си отиват и помагат на хората с този знак да бъдат по-практични. Комбинацията между двата засилва увереността им. От гледна точка на астрологията, кафявото е най-късметлийският цвят за Козирозите. Той се свързва с дружелюбието и стабилността. 

Кафявото може да се носи в ежедневието, по време на работа, но когато сте на почивка, ползвайте сиво или по-светли нюанси. Те привличат положителна енергия и късмет. 

Водолей - син

Тук късметлийският нанс е синьото. Водолеите предпочитат цветовете на морето и небето, а не ярките тонове, които могат да нарушат тяхната хармония. 

Синьото успокоява и зарежда с енергия. За да бъдат по-спокойни, Водолеите носят дрехи, които са с подобни отенъци. Вариациите на зеления също са подходящи за носене от представителите на тази зодия. 

Риби - светло зелено

Този цвят дава вдъхновение на Рибите и им помага да гледат по-положително на живота. Другите нюанси, които носят успех на хората с тази зодия, са зеленото и виолетовото. 

Разновидността на лилавото се свързва с трансформациите и намаляване на стреса в ежедневието. От друга страна зеленото умиротворява, но е добре да се избягва при лошо настроение. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари