IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е цветът ви според зодията? (1 част)

2 септември 2019 17 30

Златното подхожда на огнените знаци

Istockphoto

Цветовете на дрехите, които избираме, говорят много за нашия характер или чувствата ни в момента. Понякога черното подсказва, че човек е депресиран и унил, докато топлите нюанси насочват към ведро настроение. 

Според астрологията, цветовете, които харесваме, са свързани с нашата зодия. 

Ето кой нюанс подчертава вашия характер според знака ви в зодика: 

Овен - червен

Той носи успех на родените под този знак и се свързва с динамичния им характер. Цветът носи стремеж към лидерство, а целта на Овните е именно първото място. Освен това този нюанс показва страст, оптимизъм и енергия. 

Червеното и неговите производни отенъци привличат късмет на Овните. Когато са в лошо настроение, дрехите с този цвят им помагат да мислят по-положително.

Телец - зелен

Той прави духа на представителите на този знак по-силен. Те обожават природата и именно зеленото ги успокоява и осъществява връзката им с нея. Ето защо и пролетта е предпочитания сезон за Телците - тогава те зареждат сетивата си. 

Зеленото носи добро здраве и положителна енергия. Друг цвят, който се харесва на Телците, е жълтото, което ги предпазва от апатия. 

Близнаци - жълто

Този топъл нюанс определено повдига духа на Близнаците, които са близки по характер с Телците. Те често са неспокойни и живеят в два различни свята, затова предпочитат по-ярките цветове, които да балансират настроението им.  

Жълтото се свързва със слънцето, което ни сгрява и носи ново начало на всеки ден. Освен това нюансът засилва умствения потенциал. Цветът на Меркурий придава лекота и подпомага комуникацията между хората. 

Рак - бял/сребърен

Тези два цвята се свързват с интуицията на Раците. Те повишават чувствителността им. Душата им е чиста и неподправена като водата. 

Сребърното се свързва с хармония и бистър ум, а бялото от своя страна е цветът на мира и спокойствието, но е по-пасивен. Сивият цвят влияе върху положително при лошо настроение.

Лъв - златен

Тъй като е огнен знак, златното подхожда най-много на Лъва. Той е цветът на властта и престижа, а хората от тази зодия винаги се стремят към тях. При това имат голямо самочувствие. Златното определено привлича вниманието, а Лъвовете обичат да са в центъра на всеки разговор. 

Златното носи щедростта на хората, родени под този знак, както и оптимизма, с който гледат на живота. Te обожават красивите неща, а златото е едно от скъпоценностите, които носят. 

Цветовете, които подхождат на останалите зодии четете утре в Tialoto.bg 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари