IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Твърдения за зодиите, в които да не вярвате (2 част)

1 септември 2019 17 00

Рибите са много чувствителни, но не и наивни

Istockphoto

Знаете ли, че зодията определя до някаква степен характера на един човек? Онези, които обичат хороскопи, са наясно, че всеки знак си има своя управляваща планета, щастливи числа, камък, дори късметлийски дни. Освен това за тях са характерни конкретни положителни и отрицателни качества. 

Въпреки натрупаните през годините схващания, че хората от определени зодии са злонамерени, а пък други прекалено добродушни, не всички констатации са верни. 

След като ви представихме в кои твърдения за първите шест зодии да не вярвате, ето и малко полезна информация за останалите. 

Дева

Хората от този знак са големи анализатори, но е хубаво да ги имате в живота си. Те "претеглят" всяка една ситуация от психологична гледна точка, но това не бива да ви кара да мислите, че Девите са мнителни и недоверчиви. Те държат да познават в детайли живота на хората. На тях може да се разчита за съвет или помощ в трудна ситуация. 

Везни

За тях любовта е най-важното чувство. Около нея се върти всичко останало. Като направите асоциация с предмета везни, ще ви стане ясно, че винаги притеглят предимствата и недостатъците. Смятат ги за колебливи, но неправилно е схващането, че не могат да носят отговорност. Дори и да се чудят, рано или късно те правят своя избор. Просто са по-емоционални и обичат да раздават от любовта си. 

 

Скорпион

Всеки ги мисли за коравосърдечни, това въобще не е така. Зад тази маска се крият чувствителни натури. Те могат да прекъснат някои контакти без да дават обяснения, особено, ако са ги предали или са им изневерили. Просто не понасят тези неща и заради тях се държат студено и самонадеяно с хората. 

Стрелец

Животът на родените под този знак е пълен с приключения. Те са истинското въплъщение на свободния дух, който не може да стои на едно място и без адреналин. Определено не признават ограничения, но това не значи, че не могат да създадат сериозна връзка. Понякога са прекалено самонадеяни и хората смятат, че предпочитат да бъдат сами, но всъщност те не могат без компания. 

Козирог

Хората от този знак са критикувани, че са студени, жестоки и твърде сдържани с хората. Но това не значи, че имат кораво сърце, просто са умерени в действията си. Възникне ли проблем, няма да ги чуете да се оплакват. Те се предават пред трудностите. 

Водолей

Те трудно взимат решение, особено ако не вярват в идеята. Също като Стрелците, Водолеите са свободолюбиви и притежават безпристрасност. Понякога създават защитна стена сщреу някои хора, но твърдението, че са злобни и интровертнби, не е вярно. Те просто имат своя житейска философия, която не искат да нарушават. На моменти може да са груби, но обикновено се разбират добре с хората и са вдъхновение за тях. 

Риби

Те са много чувствителни същества. Толкова много, че някои хора ги възприемат като твърде слаби, наивни и дори загадъчни. Но Рибите са толкова силни и самодисциплинирани личности, просто не винаги показват чувстата си и споделят с определени хора. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Козирога е най тъпота,завистлива и отмъстителна Зодия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dinoas ( преди 4 години )
Козирогът понеже е перфектен за него не се пише. Такива сме си, перфекционисти...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 4 години )