IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Твърдения за зодиите, в които да не вярвате (1 част)

31 август 2019 17 00

Телците не са злопаметни

Istockphoto

Всеки, който се интересува от хороскопи, знае, че датата и месеца му на раждане имат голямо влияние при формирането на неговия характер. Много хора съдят за поведението на даден човек според зодията му, но не всички характеристики за знаците са верни. При някои те просто не важат. 

Да, представителите на определени зодии от зодиака се държат надменно, други пък не умеят да сдържат гнева си, но това не означава, че всички отрицателни определения за тях са верни. 

Ето няколко твърдения за всяка зодия, в които да спрете да вярвате: 

Овен 

Мнозина се съмняват в решителността и постоянството на Овена. При определени обстоятелства той би се отказал да се бори, но това не означава, че е пораженчески настроени. Хората от тази зодия никога не се отказватр, просто не желаят да полагат усилия за нещо, за което смятат, че няма да им донесе полза. Погрешно е схващането, че се страхуват от предизвикателствата на живота, а по-скоро за тях важи това, че мислят за последствията преди да действат.

Телец

Родените под този знак са прекрасни приятели, на които може да се разчита, но ако ги обидите или нараните, ще усетите гнева им. Това обаче не значи, че Телците са прекалено отмъстителни. Да, ще срещнете упоритият им отказ да общуват с вас, но пък това няма да трае дълго, защото бързо им минава. Те не са злопаметни, дори се раздават твърде много за хората и това им пречи. 

Близнаци

В тях "живеят" две личности, заради което често са прекалено разсеяни. Въпреки това, не бива да вярваме в това, че са несериозни и не могат да поемат отговорност за действията си. Понякога казват едно, а правят съвсем друго, но все пак са доста адаптивни към всяка една ситуация, което е едно от най-големите им предимства. 

Рак

Много хора смятат, че Раците имат студено сърце и са хладнокръвни с хората, но те просто не искат да разкриват чувстата си пред всеки. Когато ги опознаете по-добре, ще разберете, че всъщност са много грижовни и правят всичко възможно, за да може близките им да се чувстват добре. 

Лъв

Поради огнения си темперамент, мнозина определят Лъвовете за първосигнални. Когато става въпрос за съревнование, те знаят как да използват силата си и логиката, за да пожънат успех. Но не е вярно, че са сприхави и прекалено импулсивни. Те винаги анализират ситуацията, съставят план и внимават при всеки свой ход. 

Погрешните твърдения за останбалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )
ne sum mislila nikoga 4ovekut , koito v daden moment se nujdae ot pomo6t ot koia zodia e . ako moga , prostro pomagam i posle iz4ezvam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар