IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които не обичат да ги нараняват

17 май 2019 14 40

Те са прекалено уязвими

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Има хора, които са по-чувствителни от други. Те не понасят лъжите, обидите и са по-уязвими на промените в сравнение с други. Това се определя от тяхната зодия.

Лъвовете, например, са горди и себелюбиви, като създават впечатлението на безмилостни диктатори, но всъщност винаги са се страхували да не ги наранят. Вижте кои други зодии са толкова уязвими:

Овен

Хората, родени под този знак са подвластни на емоциите. Присъщо за тях е да реагират импулсивно и да се ядосват за най-малкото нещо. Ето защо лесно могат да се разстроят, да не говорим когато някой ги нарани.

Овните са амбициозни и постигат целите си, но въпреки това са прекалено нестабилни на моменти. Готови са дори на мъст, ако някой ги обиди или се подиграе с тях. Те мразят предателството и затова са прекалено мнителни и към най-близките си приятели. Затова трудно се доверяват.

Риби

Хората с тази зодия обичат да драматизират, в повечето случаи излишно. Това им пречи да намерят нови приятели. Дори и да им се случи нещо незначително, те ще приемат нещата твърде сериозно. Освен това живеят с усещането, че всеки около тях иска да ги нарани.

Рибите предпочитат да бъдат сред хора, защото останат ли сами, се самосъжаляват и размишляват върху проблемите.

Стрелец

Хората, родени с тази зодия, са весели и жизнерадостни. Обичат да пътуват и да опознават нови места. Държат се сякаш не им пука за хорското мнение, но всъщност могат да се почувстват наранени само от няколко думи, разбрани по грешен начин.

Стрелците никога не споделят какво чувстват и предпочитат да не ангажират другите с проблемите си. Свикнали са да бъдат разочаровани и са по-дистанцирани към нови запознанства. Трудно създават дълготрайни връзки. Когато става дума за честта им, правят всичко възможно, за да я защитят.

Зодиите, които не понасят да ги режат

Лъв

Те вървят с гордо вдигната глава, защото имат голямо его. Не се предават и трудно могат да бъдат смачкани, но и те са хора със сърца. Дори да се правят на безчувствени, те са уязвими личности, които имат нужда от любов и разбиране.

Лъвовете обичат да бъдат обект на внимание и да ги дават за пример. Но не срещнат ли одобрение и обичта на хората, стават раздразнителни и тъжни. Те постоянно се обвиняват за различни неща и сякаш живеят със страха, че не ги харесват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари