IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 септември

17 септември 2019 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще постъпите много умно, ако не се занимавате с финансови сделки днес. Даже с обикновени покупки. Склонни сте към прояви на разточителност, независимо дали парите са ваши или чужди и може да си създадете сериозни неприятности с близки хора.

Телец

Не отказвайте участие в екипна работа, към която ви приканват. В състояние сте да комбинирате успешно няколко съвсем различни идеи и да получите от тях неочаквано добри резултати.

Близнаци

Емоциите ще са изненадващи и приятни. Днешните преживявания ще ви заредят с оптимизъм и ще възкресят дори най-смелите ви надежди, които все оставяте в „ъгъла на съзнанието“ си.

Рак

На работното място ще се оформят конфликти още от сутринта. Вслушвайте се в разговорите и следвайте интуицията си. Ще имате възможност да промените професионалния си статус и ако реагирате навреме ще успеете да се възползвате.

Лъв

Систематизирайте всичко отложено до момента. Помислете коя е най-старата недовършена задача и започнете от нея. С малко повече въображение най-вероятно ще намерите оригинално решение, което до момента ви е убягвало.

Дева

Изненадващо съобщение ще ви принуди да промените плановете си или да съвместявате две дейности в едно и също време. Запазете присъствие на духа. Ако нещо съвсем не се получава веднага се захващайте за следващото. Най-важното в случая е да не губите ценно време.

Везни

Някои ситуации ще са неясни и ще изискват от вас бърза и гъвкава реакция. Ще са свързани с външни фактори, от които зависят крайните резултати. Ако прецените правилно кога да започнете, колко да сте активни и кога да намалите инициативата, всичко ще е наред.

Скорпион

Може да звучи странно, но днес ще сте изключително нерешителни. Ще ви трябва доста време дори за най-обикновени почти ежедневни решения. Ще ви е много по-лесно, ако дадете възможност на близките си да се изявят и да се заемат с вашите затруднения.

Стрелец

В състояние сте да изненадате околните изцяло и необратимо стига да не попаднете в плен на собствения си мързел. Рационалното и оригиналното днес са най-силните ви страни. Ако сега не намерите начин да се справите с текущите затруднения никога няма да го направите.

Козирог

Контактите с непознати ще са по-интензивни от обикновено. Ще ги впечатлите със знанията и уменията си. Личност от обичайното ви обкръжение, с която почти не общувате, ще даде висока оценка на постиженията ви.

Водолей

Заниманията ви ще са в рамките на обичайното, но независимо от това ще се чувствате някак несигурни, неспокойни. Уединете се за известно време, ако е възможно и не обсъждайте тревогите си. Осигурете си достатъчно почивка, за да стабилизирате самочувствието си.

Риби

Ако работата ви е творческа, то днес ще сте на крилете на вдъхновението. Ако обаче заниманията ви са свързани с точни науки, изчисления, технически действия, бъдете внимателни и най-вече спазвайте инструкциите. Трудно ще стигнете дори до прости решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари