IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете от кои зодии разбират от романтика

16 септември 2019 17 50

Ето 4 от тях

Istockphoto

Жените определено са по-романтичните в една връзка. Те обичат да ги водите на вечеря в по-изискан ресторант, да им купите цветя на първа среща и да им платите сметката. Повечето имат определени очаквания от половинките си и се разочароват, ако те не могат да ги оправдаят.

Ако не получавате бележки с нежни послания от него всяка сутрин или той не е от тези, които разбират от изненади, не се ядосвайте. Според астрологията, представителите на някои зодии просто са по-романтични в сравнение с останалите. Просто трябва да приемете, че не всички мъже си падат по тези неща, но това не значи, че не ви харесват или ценят.

Ето мъжете от кои четири зодии разбират от романтични жестове:

романтика

IStockphoto

Овен

Влюбят ли се, те летят на крилете на любовта и омайват жените с чара си. Макар да са по-избухливи, когато ухажват една жена, те се държат по съвсем различен начин. Склонни са да правят големи изненади, с които да накарат всяка жена да се почувства по-специална. Не са по големите сантименталности, а по-скоро се опитват да изразят чувствата си по завоалиран начин.

Лъв

Когато са изпълнени с любов, те правят какво ли не за обекта на техните чувства. Може да дадат последните си пари или да им коства доста усилия, но ще направят така, че да създадат добро впечатление и да не бъдат забравени лесно. Те имат богато въображение и подаръците, които избират, са по-често сантиментални. Всеки се влюбва в тях, но уловката е, че може да остане разочарован, защото бързо могат да ви оставят и да си намерят друга.

романтика

IStockphoto

Дева

Представителите на тази зодия държат да изразят чувствата си с прекрасни думи. Може да се каже, че жените с мъже Деви са истински късметлийки. Те са обсипвани с романтични жестове с повод и без повод. Техните партньори никога не забравят годишнина или рожден ден, като цветята са най-малката изненада, която са получавали. Жестовете им се помнят дълго, дори и след раздяла.

Риби

Макар и с по-сложен характер, мъжете от зодия Риби са големи романтици. Това се дължи на свръхчувствителността им. Те слушат внимателно по време на всеки разговор и помнят различни детайли от онова, което са чули от жена си. После ги използват, за да я зарадват за определен повод. Пътувания до различни дестинации или мечтаният подарък, са нещата, които те обожават. Те предпочитат да инвестират в емоции, отколкото в предмети.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари