IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 септември

18 септември 2019 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще получите непредвидени приходи. Но няма да са случайни, а възнаграждение за вложен преди време труд, даже би могло да се каже за упорита работа. И то за нещо, на което вече сте престанали да се надявате.

Телец

Намалете темпото и не подценявайте идеите си. Ще са толкова много, че ще ви е трудно да ги обобщите, затова е най-добре да ги запишете. Обстоятелствата ще ви помогнат да се възползвате от тях след време.

Близнаци

Романтични сте, мечтателни и днес всичко ще ви изглежда като през криво огледало. Хубавото ще е прекалено хубаво, а лошото – прекалено лошо. Не е изключено настроението ви да се пързаля от едната крайност в другата, така че ограничете контактите доколкото е възможно.

Рак

Като цяло денят ще е спокоен, но дребни случки ще ви накарат да се замислите за бъдещето. И в същото време да премислите някои нереализирани замисли от миналото. И в двата случая ще си изградите схема за следващите си действия.

Лъв

Ще имате затруднения със занимания, които като цяло са ви ясни. Причините ще са външни, върху които няма как да влияете. Подходящата тактика е да не се опитвате да пришпорвате събитията, защото ще вложите много усилия, а резултатът ще е пренебрежимо малък.

Дева

Изведнъж ще се струпат много задачи и ще е трудно да прецените колко време ви е необходимо за всяка една от тях. Независимо от всичко е по-добре да не бързате. Не се захващайте за нещата, в които не сте сигурни, за да не си създавате излишно напрежение.

Везни

С текущите задължения няма да имате проблеми. За сметка на това, ще се активират хора които не ви симпатизират и търсят начин да ви навредят. Проявете решителност и ги отстранете от пътя си максимално бързо, за да се освободите от собствените си страхове.

Скорпион

Действайте според собствените си разбирания. На моменти може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката, но по-добре собствени грешки, от които да се поучите, отколкото чужди, които да повторите.

Стрелец

Ще ви е малко трудно да си създадете оптимална организация днес. На моменти е възможно да действате доста хаотично, да се захващате ту с едно, ту с друго. Ще улесните работата си, ако още в самото начало отделите важното от второстепенното.

Козирог

Търсете начин да повишите качеството на работата си днес. Следвайте стриктно техническите и технологични схеми. Имайте предвид, че или ви наблюдават, или ще проверят работата ви и от начина, по който ще се представите зависят промени, които замисляте.

Водолей

Бъдете внимателни и предпазливи навсякъде и във всичко. При работа с пари. При шофиране. При движение с обществен транспорт. При обикаляне в големи магазини. И не общувайте с непознати, ако не е абсолютно необходимо. Ще си спестите куп неприятности.

Риби

Един от дните, в които с каквото и да се захванете „ръцете ще ви пречат“. Фактът, че не ви се получава ще ви подейства доста стресиращо. Има ли смисъл да се стараете при тези обстоятелства, карайте го по-спокойно, ще е добре, ако успеете да довършите сполучливо поне едно нещо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари