IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 септември

19 септември 2019 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В състояние сте да постигнете максимална концентрация и да се занимавате с няколко неща едновременно. Ако са в еднаква насоченост ще напреднете бързо.

Телец

Ще постигнете много повече, участвайки в колективни дейности, отколкото търсейки индивидуална изява. В състояние сте да мислите бързо и да реагирате, отчитайки основните тенденции, което е предпоставка за успех.

Близнаци

Конструктивното ви мислене е в най-добрата си форма. Съчетайте го с нормативните изисквания, и ще сте в състояние да постигнете изгодни условия по редица сделки, които от известно време са в застой.

Рак

Поставяйте си реални и изпълними задачи. Както психическото, така и физическото напрежение ще расте през целия ден. Единственото ви реално затруднение ще е натрупаната умора, така че разпределяйте силите си разумно.

Лъв

Осигурете си пространство за разгръщане на потенциала както в буквален, така и в преносен смисъл. Не се затрупвайте с вещи, предмети и хора. Колкото по-минимално е присъствието около вас, толкова по-малко усилия ще ви струва всяка работа, дори най-трудната.

Дева

Въздържайте се от каквито и да било финансови авантюри. Със служебните средства бъдете пестеливи, а с личните – предпазливи. Дори най-дребната покупка днес би могла да е източник на отрицателни емоции, а ако е хранителен продукт може да причини и здравословни неприятности.

Везни

Общителни сте, а и привлекателни. Използвайте момента, бихте могли да уредите всички въпроси, които се нуждаят от дискутиране. Инициирайте срещи, разговори, дори в неформална обстановка. Ще постигнете замислите си.

Скорпион

Новите ви контакти ще са обвити в лека тайнственост. Особено с представителите на противоположния пол. Бъдете внимателни в две направления. Да не изпращате погрешни сигнали и да не възприемете неправилно показаното към вас положително отношение. Особено ако не сте обвързани. Не всяка усмивка е покана за романтична среща.

Стрелец

Ще постигнете целите си, ако сте готови на компромис. Овладейте реакциите, спонтанните прояви ще създадат затруднения. Изслушвайте всички мнения, защото преценката ви за ситуацията ще е частично субективна.

Козирог

Избягвайте проявите на егоизъм, особено що се отнася до личните отношения. Проявете търпение и уважение към чуждата гледна точка, дори да не я одобрявате. Ако не сте лично засегнати дайте възможност на близките да действат по своя воля.

Водолей

Преценявайте самокритично какви и колко сериозни услуги можете да поискате от приятелите си. Не прекалявайте, особено с по-нови познати, защото може да решат, че ги манипулирате и да навредите на отношенията си.

Риби

Част от предложенията ви няма да получат одобрение. Може да е в резултат на неразбиране или в резултат на ограничено мислене, но и в двата случая е по-добре да „овладеете топката“ и да не настоявате. Безпредметно е да усложнявате ситуацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари