IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 септември

24 септември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не чакайте да ви забележат, покажете присъствие. Ще получите онова, което очаквате или което мислите, че ви се полага, ако действате решително, но без излишни емоции.

Телец

Нееднозначни ще са събитията. На моменти ще можете да работите много спокойно, но ще се редуват и с напрегнати периоди. Отстоявайте позициите си и не се подвеждайте по чужди препоръки.

Близнаци

Енергични сте, в състояние да мислите бързо и да преценявате собствените си ползи от всяка ситуация. Ще съумеете да се справите с няколко неща едновременно, стига да не привличате никого към своята работа. Всеки външен ще е само един допълнителен проблем.

Рак

В състояние сте да видите във всяка случка подробности, които за всички останали ще останат незабелязани. Ако комбинирате наблюдателност и прозорливост бихте могли да елиминирате част от конкурентите си.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен, но в същото време сте и прекалено взискателни до състояние на безкомпромисна критичност. Овладейте амбицията да сте първи навсякъде и във всичко и поощрете онези, които са по-добри от вас. Ще се почувствате наистина доволни от себе си.

Дева

Концентрацията ще ви е малко трудна днес. Мислите за много неща едновременно и се прехвърляте ту към една, ту към друга тема. Не е желателно да се занимавате с уреждане на финансови въпроси.

Везни

Някой от близките ви познати ще ви изненада приятно. Ще научите нещо ново, интересно и ще придобиете много повече увереност в собствените си сили. Ще ви се изясни начинът, по който бихте могли да реализирате поредица дребни промени от битов характер.

Скорпион

Изпълнявайте ежедневните си задължения старателно, но без да се вживявате излишно. Помислете добре дали да се отзовете на молба за помощ. Може би някой умишлено си върши лошо работата, за да я прехвърли върху друг и този друг изведнъж да се окажете вие.

Стрелец

Доста по-общителни и дружелюбни от обикновено ще сте днес. Подходящо е да си насрочите срещи с онези партньори, които обикновено ви изнервят. Точно сега ще успеете да намерите взаимноизгодни варианти за съвместната си дейност.

Козирог

Ориентирайте се към уреждане на лични въпроси, за които към момента не сте имали ясна представа за крайния резултат. Не се опитвайте да изпреварвате събитията и обръщайте внимание на детайлите. Ще получите онова, към което се стремите.

Водолей

Мислите ви са леко разбъркани и на моменти може да ви е трудно да ги формулирате. Ако се налага да водите делови разговори бъдете пределно ясни и конкретни. Помислете дали сте в състояние да го направите и ако отговорът е отрицателен, е по-добре да ги отложите.

Риби

Доста ангажирани ще сте днес. Предимно с домашни и битови задачи, но междувременно ще се налага да вършите и служебните. Правете нещата така, че на работното място да не забележат, че раздвоявате вниманието си. Не обсъждайте личните си проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари