IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените от кои зодии са най-властни?

21 септември 2019 17 00

Ето Топ 4

Pixabay

Всеки от нас се отличава със специфичния си характер. Едни са доста спокойни и предпочитат пасивността, докато други държат да са в центъра на вниманието и да контролират всичко. Това до някаква степен зависи от зодията, под която са родени.

Смята се, че жените са онези в двойката, които обичат да диктуват темпото. В много от случаите тяхната дума се чува първа, а след това мъжът си казва мнението. Това е съвсем нормално, защото представителките на слабия пол се грижат за домакинската работа, децата и имат куп отговорности като плащане на сметки, пазаруване и други.

Според астрологията, жените от четири зодии са най-властни. Вижте кои са те:

1. Овен

Дамите от този знак са доста емоционални. Ядосате ли ги, бъдете готови да понесете целия им гняв. Те искат да имат водеща роля във връзката и не обичат да правят компромиси, ако вие не желаете това. Наумят ли си, че искат нещо, трябва да се съобразите с тях, защото те не приемат отказ.

Жените от тази зодия искат да превъзхождат половинките си, което създава противоречия между двамата. Те не могат да задържат партньора си, защото са прекалено властни и манипулативни, а не всеки мъж обича да го държат на каишка.

2. Дева

Тези жени са прекалено упорити и са готови на всичко, за да постигнат целите си. Романтични и любвеобилни половинки са, но не понасят да им заповядват. Девите са смели и държат на своята независимост.

Обикновено жените, родени под този знак, излизат с мъже, които имат по-слаб характер и са нерешителни. По този начин могат да ги въртят на малкия си пръст. Най-често карат половинката да се съобразява с тях, а не обратното.

3. Скорпион

Като цяло хората с тази зодия са властни и ревниви. Това важи с пълна сила за жените Скорпиони, които пред хората са мили и грижовни, но под маската им се крие желание за власт. Когато не могат да задържат контрола в свои ръце, те стават конфликтни и агресивни.

Избухливият им характер пречи на връзките им, защото малко мъже ще излизат с жена, която се пали от най-малкото нещо и следи всеки техен ход.

4. Козирог

Макар и да не си го признават, жените от зодия Козирог винаги искат да са на първо място и да контролират своето обкръжение. Независимо дали става дума за офиса или половинката, те са готови на всичко, за да бъдат на пиедестал. Те следват максимата, че всичко се постига с много упоритост.

Жените Козирози се отнасят сериозно към връзката, но си пасват само с мъже, които не се стремят да ги задминат и приемат мнението им по всеки въпрос.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари