IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 септември

27 септември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е леко нестабилна, но колкото и парадоксално да звучи, ако се захванете за работа бързо ще усетите прилив на свежи сили. Очакват ви приятни преживявания, стига да сте достатъчно активни.

Телец

Мислите ви днес ще са като синусоида, ту в небесата, ту на земята. Настроението ви е повече мечтателно-романтично, отколкото производително-прагматично, но ако успеете да се концентрирате в моментите, в които се захващате за конкретни занимания, със сигурност ще се справите.

Близнаци

Доста сте разсеяни и на всичкото отгоре твърде словоохотливи. Ограничете частните разговори, защото прехвърляйки се непрекъснато от преките си задължения към развлекателни теми, ще пропуснете нещо важно и ще претърпите сериозни критики.

Рак

Убедителни сте и можете да използвате днешния ден за уреждане на спорни въпроси. Дори няма да се наложи да ползвате документи в качеството им на аргументи. Събеседниците ще ви гласуват достатъчно доверие и ще се съгласят с предложенията ви.

Лъв

Ще се наложи да прибегнете до чужда помощ, независимо че обикновено предпочитате да разчитате само на себе си. Този път се въздържайте от прояви на самонадеяност. По-добре навременен съвет, отколкото движение на заден ход или, не дай боже, на празни обороти.

Дева

Обстоятелствата ще ви принудят да се заемете с лидерски функции, независимо че може изобщо да не ви влизат в работата. Ситуацията на работното място ще е напрегната и никой няма да иска да поеме отговорността за общите задачи. Действайте смело, ще се справите.

Везни

С прекалено много неща ще се наложи да се занимавате днес и може да забравите нещо. По-лошото е, че няма да се сетите какво пропускате независимо от усилията, които полагате. Ще разберете какво е едва след като се успокоите, така че направете необходимото.

Скорпион

Реалността категорично ще се различава от очакванията ви, но толкоз по-добре. Ще се случат разни приятни изненади, а разговор, който никак не ви се иска да водите, ще се отложи по независещи от вас причини.

Стрелец

Текущата работа ще е отегчителна, а за вълнуващи развлечения няма да разполагате нито с време, нито с пари. Постарайте се да отхвърлите спешните неща. След това ще можете да подреждате програмата си по своя воля и дори минимално разнообразие ще ви се отрази позитивно.

Козирог

Ще се справите успешно само със занимания, от които сте лично заинтересовани. За всичко останало е възможно или да попадате на затруднения, или просто да не успеете да се преборите със собствената си неувереност. Преценявайте финансовия ефект от действията си, за да не претърпите загуби.

Водолей

Постарайте се да спазите предварителния си график. Ще се натъквате на затруднения, но ако гъвкаво разменяте една задача с друга според условията за реализация, в края на деня ще има с какво да се поздравите.

Риби

Тонусът ви е леко нисък и сте разсеяни. По време на разговори може да „изпуснете нишката“ и да изпаднете в сериозно заблуждение относно целите и мнението на събеседниците си. Не обещавайте нищо, ако усещате, че не сте напълно наясно за какво става дума.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари