IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-суетните зодии

25 септември 2019 17 50

Те прекарват голяма част от времето пред огледалото

Снимка: Pixabay

Със сигурност имате приятел или приятелка, които винаги закъсняват. И колкото и да измислят причини, вие знаете, че истината е една – просто са прекарали твърде много време пред огледалото. Най-вероятно са сменили няколко тоалета, обувките не са били подходящи, а гримът им никога не е точният нюанс.

И докато някои хора го правят с цел да се разкрасят, то други прекаляват и започват даже да се вманиачават в това да бъдат перфектни. Колкото и да търсите причина защо някои от нас са по-суетни, то отговорът е много по-лесен отколкото си мислите – зодията.

Ето кои са най-самовлюбените знаци в зодиака.

Овен

Те много обичат да си угаждат и не се притесняват да закъсняват за ангажиментите си, стига да изглеждат добре. Ако имате приятел/приятелка Овен, най-вероятно сте свикнали, че той/тя ще закъснее доста за уговорената среща.

зодия

Не може да им се отрече обаче, че успяват да изглеждат добре и перфектно знаят как да съчетават тоалета си. И колкото и да ги чакате, никога не можете да им се разсърдите, защото виждате, че си е заслужавало.

Близнаци

Те поставят външния си вид на първо място. Много често ще се чудят пред огледалото дали това е най-добрият избор за облекло и стаята им винаги изглежда сякаш в нея се подготвят модели, които ще излизат на модно ревю.

зодия

Представителите на тази зодия обичат да коментират визията и на хората около себе си, но не го правят с цел подигравка. Техните познания в модния бранш са толкова големи, че те лесно биха попаднали в жури на конкурс по красота. Затова, ако в обкръжението си имате зодия Близнаци, винаги им се доверявайте за модните тенденции.

Скорпион

Скорпионите винаги изглеждат ослепително за околните, но зад тази визия се крие упорита работа и доста време пред огледалото. Те започват да се оправят за излизане няколко часа преди срещата, за да могат спокойно да минат през всяка една разкрасителна процедура.

зодия

За тях гримирането и прическата е нещо много необходимо и не го правят за другите, а за самите себе си. Скорпионите обичат да се виждат красиви и елегантни и затова в гардероба им често ще видите дрехи, които излъчват точно това.

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )
poznata tema . az puk ne sum takova su6testvo.obi4am estestvenoto v 4oveka kogoto obojavam , sladkoto svenlivo navejdane na glavata , premul4anoto i skromno nenatrap4ivo usmihnato dobro nastroenie , koeto oba4e 4uvstvam ,,,izob6to drugo mi pravi vpe4atlenie
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар