IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 октомври

1 октомври 2019 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте доста неспокойни в началото на деня. Постарайте се да овладеете реакциите, за да избегнете глупави и ненужни противоречия. Всяка започната днес разправия ще се развие с ефекта на снежна топка.

Телец

Не се опитвайте да наложите контрол над личните си отношения. Близките ще се противопоставят и ще реагират враждебно. Помислете кое е по-важно: да наложите мнението си или да запазите любовта.

Близнаци

Любимият човек може да ви изненада с пристъпи на ревност и собственическо отношение към вас. Въздържайте се от категорични изказвания, но и от пространни обяснения. Ако не реагирате на провокацията ще избегнете конфликта.

Рак

Емоционално сте приповдигнати и близостта с любимия човек ще ви е особено важна и нужна днес. Преценете кога е подходящо да споделите вълненията си и го направете така, че да не обсебвате изцяло времето и вниманието на партньора си.

Лъв

Ще навредите на деловите си отношения, ако сте прекалено взискателни и се опитвате да налагате собствените си критерии за работа. Няма да напреднете бързо, независимо от положените усилия. Опитайте се да заобикаляте препятствията, а не да ги прескачате.

Дева

Някой ще се опита да злоупотреби с търпението и доверието ви. Не прибягвайте до тактиката „око за око, зъб за зъб“, няма да изпитате удовлетворение от резултата. Преценете дали не е време да прекратите тази връзка без много обяснения.

Везни

Ще се наложи да се справите с уреждането на финансов въпрос, който не засяга само вас. Заплащане на данък, глоба или друго задължение, което е причинено от близък приятел или роднина. Желателно е да обсъдите предварително всички последствия от сделката.

Скорпион

Неизпълнено към вас обещание ще създаде затруднения в текущата ви работа. Проверете причините. Ще разберете дали е случайно и можете да продължите съвместната работа с конкретния си партньор или е за предпочитане да прекратите своевременно договорните си взаимоотношения.

Стрелец

Въздържайте се от окончателни решения по дългосрочни финансови сделки. Ако става дума за някакъв вид застраховка направете сравнение с офертите на няколко дружества. Не е изключено да е свързана с допълнителни разходи, усложняващи условията.

Козирог

Проекти или процеси, които в последните няколко месеца едва са напредвали днес може да получат тласък под въздействието на външни, независещи от вас обстоятелства. Бъдете готови да реагирате бързо, но разумно, в рамките на възможностите си.

Водолей

Ще придобиете яснота по крайния резултат на занимание, започнато през м. юли. Ако разпределите правилно приоритетите и ресурсите си бихте могли да го довършите до края на годината. В случай че работата е екипна, запознайте всички участници с подробностите.

Риби

Изненадваща информация ще ви помогне да си обясните причината за някои странни случки от предишните дни. Ще промените както гледната точка, така и подхода си към тях. Действията ви ще се отразят положително на взаимоотношенията с хората от най-близкото обкръжение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари