IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те зодии, които подбират внимателно приятелите

24 септември 2019 17 50

Те не допускат всеки до себе си

Снимка: Pixabay

Всички знаем, че приятелите са второто ни семейство. Често се осланяме на тях в трудни моменти или за съвет, когато сме изправени на кръстопът. Понякога обаче приятелите не са това, за което се представят.

Едва ли има човек, който да не е страдал от приятелско предателство. Тогава доверието в този човек намалява, а често и дори се изпарява. Отношенията рязко се променят и пътищата се разделят. И докато някои хора трябва да се опарят, за да разберат истинската същност на хората около тях, то други бързо прозират скритите им намерения.

Това, разбира се, зависи от зодията. Някои знаци притежават качества, които им позволяват да се откъснат от някого още преди да са се сближили с него. Това ги предпазва от болката и тъжните емоции.

Другият им плюс на тези зодии е, че те обичат собствената си компания и не държат на всяка цена да са заобиколени от хора. Това им помага да отсеят качествените приятели и да не търсят задължително количеството.

Овен

Той обича собствената си компания и рядко ще го видите заобиколен от много хора. Това обаче не означава, че представителите на тази зодия са самотни и единаци. Те просто си дават време, в което да преценят дали един човек заслужава да бъде в близкия им кръг.

зодия

За тях най-голямата болка е предателството от приятел. Затова Овните правят всичко възможно, за да не попадат в такава ситуация и трудно се привързват към хората. Ако обаче успеете да им влезете под кожата и решат, че сте правилният човек за тях, то те ще ви покажат истинската си същност, която е прекрасна.

Телец

Хората от тази зодия въобще не бързат да се запознават с нови хора. Приятелите, които притежават са им напълно достатъчни и те добре знаят на кого да имат вяра и доверие. Ако все пак срещне някой нов, който иска да се доближи до него, Телецът внимателно ще претегли добрите и лошите му качества преди да го допусне до себе си.

зодия

В тези моменти, представителите на тази зодия могат да се държат нападателно и отбранително, но това не означава, че директно сте извън близките му хора. Просто трябва да заслужите мястото си в кръга на доверието и тогава ще се запознаете с хубавата страна на Телеца.

Водолей

Ако имате познат Водолей, най-вероятно в първите моменти сте си мислели, че той не ви харесва. Това е нормално, тъй като хората от тази зодия внимателно преценяват дали имате нужните качества за близък приятел.

зодия

За тях доверието е много важно и са се научили да разпознават фалшивото държание от километри. Ако ви липсва въображение, нямате чувство за хумор и обичате да клюкарствате, най-добре не се опитвайте да се сближите с Водолей. Опитите ви няма да завършат с успех.

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари