IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 октомври

22 октомври 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Началото на деня ще е свързано с някаква малка победа за вас. Ще повиши самочувствието ви и желанието за осъществяване на по-интензивни социални контакти. Не превръщайте разговорите в презентация на собствените си умения.

Телец

Едно от условията да се чувствате добре днес е около вас да цари идеален ред. Започнете с това още от сутринта. Нищо няма да ви разсейва повече от усещането за безпорядък, така че осигурете си сами подходящата обстановка. След това всичко ще се случва според очакванията ви.

Близнаци

Дълбоко философски теми ще изпълнят мислите ви почти щом отворите очи. Всички ваши разсъждения ще опират едва ли не до сакралния въпрос за произхода на света и смисъла на живота. Ориентирайте се към някакви по-разбираеми и практични занимания, за да не установите в края на деня, че не сте свършили почти никаква работа.

Рак

Изненадващо дори за самите себе си може да установите, че разходите ви към момента неимоверно са нараснали. И съвсем няма да можете да си отговорите на въпроса: къде всъщност, сте похарчили всичките тези пари. Със сигурност до вечерта ще разберете „къде е заровено кучето“, но ако не искате да си развалите отношенията с останалите членове на семейството, по-добре не коментирайте ситуацията точно днес.

Лъв

Опитайте се да не „надничате в канчето на другия“ днес. Изпълнявайте своите задължения без да се намесвате в чуждата работа, ако не са ви помолили за съдействие. Ще сте много по-ефективни и ще си спестите пристъпи на раздразнение от страна на хората от най-близкото ви обкръжение.

Дева

Обичайните задължения ще са такива, каквито си ги знаете и няма да ви затруднят, но е много вероятно да ви отегчат. С малко лично време ще преборите скуката. Отидете във фитнеса, на сауна или на масаж. Погрижете се за физиката и външния си вид и ще се тонизирате достатъчно, за да посрещнете с усмивка дори неприятните изненади през следващите дни.

Везни

На моменти служебните задължения някак ще убягват от мислите ви, които ще се изпълват много повече с идеи за развлечения. И за да не допуснете някоя фатална грешка редувайте работа с почивка през равномерни интервали от време или освежете обстановката с хубава музика. Не прекалявайте със захарните изделия.

Скорпион

Заниманията ви ще са разнообразни. За някои от тях няма да сте съвсем наясно. Опитайте се да обсъдите въпроса с по-опитни колеги, но не настоявайте, ако усетите, че те избягват разговора. Правете онова, за което се чувствате готови и търсете информация за всичко останало, щом се налага да се справите самостоятелно.

Стрелец

Мислете какво ще кажете, а не казвайте всичко, което мислите. Словоохотливи сте днес и закачливо-директни, но неволно може да „настъпите някой по мазола“ и да си развалите отношенията заради неприемливо изказване. Съобразявайте се с характера на събеседниците си.

Козирог

Дебатите на професионални теми ще са повече от обикновено. Вие, с типичната си силна логика, ще знаете правилните отговори още в самото начало. Не ги поднасяйте наготово на колегите си, оставете ги да покажат уменията си. В противен случай всеки път ще трябва да мислите вместо тях.

Водолей

Проявете инициатива само по въпроси, чието решение не търпи отлагане. За всичко останало следвайте правилото „пет пъти мери, един път режи“. Така ще можете да обмислите действията си и да сте последователни.

Риби

Ще разполагате с прекрасната възможност да осъществите желанията си. Ще се получи много по-бързо, ако ги подредите по трудност, а не по важност. Реализацията на повечето промени зависи изцяло от вас. Не би било учудващо, ако тази сутрин у вас се събуди „всемирният съдия“. Чувството ви за справедливост ще е необичайно силно и ще сте готови да се противопоставите на всяко действие, изказване или дори по-груба шега, която преценявате като неуместна. Ще намалите възможностите за конфликт, ако отстоявате само своите позиции и не се занимавате с чуждите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари