IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за ноември

1 ноември 2019 14 30

Вижте какво вещаят звездите за този месец

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за ноември 2019, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Достатъчно е да се придържате към няколко простички правила през този месец и няма да имате повод за оплакване. Даже напротив, събитията ще се развиват съвсем удовлетворително. Ще разполагате с достатъчно възможности за творчески решения. Въздържайте се от контакти с личности със съмнителна репутация и от участие в каквито и да било авантюри.

Тонусът ви ще е стабилен, самочувствието също и ще си помогнете много, ако подхождате към всеки нов проект или предложение с известна доза предпазливост и недоверие. Ще се наложи да блокирате опасности, които на пръв поглед може и да не забележите, а за целта трябва да сте пределно наблюдателни.

Бъдете особено недоверчиви към оферти, обещаващи атрактивен финансов резултат. Преценете всички „за“ и „против“, вариантите за развитие и ако имате дори сянка от съмнение, не рискувайте. В края на месеца е възможно да получите допълнителна печалба или наследство. Заделете ги като резерв.

Телец

Няма да се наложи да преодолявате сериозни затруднения. Ще разполагате с доста възможности за разширяване на влиянието си и подобряване на жизнения стандарт, стига да сте достатъчно наблюдателни и да подбирате правилния момент за активни действия. Възползвайте се от потенциала си без излишна скромност. Ще можете да изчистите неяснотите и противоречията в съществуващите си контакти, да възстановите някои стари, позабравени делови връзки и да намерите нови съмишленици и партньори.

Не сключвайте нови договори и не започвайте нови проекти в периода на ретроградното движение на Меркурий. Информация за различни перспективни дейности, в които бихте могли да се включите, ще получите от роднини, близки приятели или предишни колеги. Намерете начин да се отблагодарите, но не бързайте да участвате. В последната третина от месеца ще напреднат всички дейности, които дотогава са били в застой по някакви причини.

Близнаци

Основната ви задача през този месец е много лесна и тя е да следвате събитията и да не се опитвате да ги форсирате. Направите ли го ще си осигурите един спокоен месец, всичко ще се случи според предпочитанията ви и промените, колкото и да са сложни, ще се случат без сътресения. Приоритетни през този месец ще са професионалните задължения.

Започнете периода с поставяне на ред в графика и документите си. Постарайте се да довършите изостаналите дейности, които по някакви причини сте отложили. Първоначално напредъкът ще е незначителен, може да се каже даже изнервящо-бавен.

Приемете фактите такива, каквито са. Не си представяйте, че ще преодолеете всички стъпала в йерархията с една крачка. Целта ви по-скоро трябва да е да укрепите позициите си в колектива и да получите колкото е възможно повече информация за новостите, с които сте си наумили да се захванете. След като вашият управител Меркурий премине в директно движение ще ви атакуват с покани за важни делови срещи и трябва да разпределите времето си така, че да не отложите нито една.

Рак

Действайте смело. През този месец ще можете да експериментирате и да осъществите някои свои стари замисли, за които до момента не сте проявили достатъчно решителност. Не е сигурно, че ще получите точно резултата, към който се стремите, но със сигурност нищо няма да загубите. За намиране на оптимално, при това съвсем нестандартно решение на проблемите, спокойно можете да заложите на творческите си способности и въображението.

Особено ако въпросните проблеми са свързани с дома, семейството и средата, която обитавате. Ще спечелите много нови приятели, което няма как да не ви зарадва и да не бъде включено в списъка с успехите ви. Дори да не смогнете с всичко набелязано ще натрупате опит. В края на месеца е възможно да ви отправят интересно предложение, свързано с неформалните ви интереси, което ще е и потенциален източник на допълнителен доход.

Лъв

Ще се наложи да намалите темпото и да разместите плановете си през този месец. Много близки роднини от по-възрастното поколение ще се нуждаят от съдействието и подкрепата ви и ще трябва да им отделите от времето си. Първоначално няма да сте очаровани от така създалите се обстоятелства, но скоро ще установите, че това общуване ви е било полезно. Ще си дадете сметка за позитивите от стабилизирането на семейните връзки.

Разпределението на времето между служебните и личните задължения няма да е лесно и ще ви принуждава да реагирате гъвкаво, да правите разни комбинации. По-интересното е, че когато вие сте в затруднение, роднини от по-младото поколение (племенници, братовчеди) ще са ви на разположение с идеи, жива сила и техника. Що се отнася до стартирането на нови проекти, съобразявайте ги с финансовите си възможности. По-добре бавно, но със собствени средства, отколкото веднага, но с цената на непосилни заеми.

Дева

С доста преживявания ще е изпълнен предпоследният месец от годината, но за съжаление, не всички ще са приятни. Представителите на вашия знак обикновено знаят какво искат, но невинаги са сигурни по кой от многобройните пътища да стигнат към целта си. И главният въпрос ще бъде: как да осъществя желанията си с най-малко усилия. Наблюдавайте и анализирайте. Получаването на важна информация ще е свързано с пътуване, делови срещи и бизнес контакти.

И понеже, както знаете „информацията е пари“, внимавайте къде и за какво си харчите парите през този месец. Загубите, ако претърпите такива, ще са резултат от недоразумения, сгрешени документи, закъснения, досадни чужди грешки.

Преглеждайте старателно всичко, което се налага да потвърждавате с подписа си. Особено ако работите с непознати партньори и клиенти. Не се ангажирайте с проекти, за които ви обясняват, че трябва да са „завършени вчера“. Такова поведение е не просто подозрително, то е нездравословно и предпоставка за сериозни пропуски, които вероятно няма да можете да коригирате.

Везни

На финалната права сте. Ще успеете да намерите оригинални решения на изостаналите проблеми, на тези, които от самото начало на годината прехвърляте за следващия месец, за следващия, та до предпоследния. И най-важното е, че ще успеете да стабилизирате финансовото си положение. Ако към момента семейният бюджет се пука по шевовете и вие се чудите как ще закърпите дупките и как ще се справите с предстоящите през декември многобройни празници, то отдъхнете си.

Или ще получите заплащане за дейности, които сте осъществили преди време, или ще ви предложат допълнителна временна работа, която обаче за вас ще си е „точно навреме“.

А може да ви зарадват и с някаква награда за старателната ви работа. Какъвто и да е поводът за прихода няма начин да не ви зарадва. В края на месеца обстоятелствата ще ви позволят да предприемете някои промени, свързани с личния ви живот, социалния статус, насоките на реализация. Не се колебайте, но и не действайте по инерция. Перспективите са добри, стига да сте последователни и да се придържате към максимата „всяко нещо с времето си“.

Скорпион

Да не забравяме, че Слънцето е във вашия знак, което само` по себе си е гаранция за успех. Ще разполагате с достатъчно удобни условия за разгръщане на потенциала си. Формулирайте целите си, начертайте пътя към тях и няма начин да не ги реализирате, при това по-лесно, отколкото предполагате. Няма да сгрешите, ако заложите на присъщата си привлекателност, заразителна енергия и лидерски умения.

Професионалният напредък, за който цяла година мислите, ще се случи. Предложенията за промяна на работното място или позицията ще са няколко и не бива да бързате с избора си.

Преценете внимателно не къде ще получите по-високо заплащане, а къде ще разполагате с повече възможности за доказване на възможностите и ефективно прилагане на методите си на работа. Някои предварителни уговорки ще отпаднат, други вие ще отмените като неактуални. Текущите промени на моменти ще са затруднителни, но в същото време ще са и неизбежни. Приемете ги като „част от пейзажа“, подхождайте прагматично и без излишни емоции.

Стрелец

Натрупаната до момента умора ще си каже думата в началото на месеца. Ще се чувствате отпаднали по-често от обикновено, но това не значи, че трябва да сведете активността си до нула. Напротив, действайте с равномерно темпо и си осигурявайте повече време за почивка и достатъчно сън. След като Слънцето навлезе във вашия знак тонусът ви стабилно ще се повиши и ще сте видимо по-работоспособни.

Опитайте се първо да поставите в ред мислите, чувствата и намеренията си. Намалете контактите. Осигурете си лично време, което можете да прекарате в уединение, отдавайки се на хобито, любима музика или медитация. Така ще се освободите от вътрешните си страхове и ще се разтоварите от напрежението.

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи. И без това докато Меркурий е в ретроградно движение едва ли ще успеете да ги реализирате. Ориентирайте се към завършване на започнатото, а не към стартиране на новости. В края на месеца следвайте общите тенденции. Адаптирайте действията си към възможностите, които ви предоставя социалната среда. Печеливши ще се окажат точно проектите, на които най-малко се надявате, но пък и сте вложили най-малко усилия за тях.

Козирог

Заявете присъствието си през този месец. Участвайте във всички инициативи, в които ви канят или в които можете да се включите по своя воля без да сте нарушили правилата. Условието за напредък е да сте отворени към света и да поддържате контактите си живи, да не оставате в сянка. Превърнете мечтите в намерения, а намеренията в планове. Правете го постепенно и с ясното съзнание, че силите ще ви стигнат за всичко. Не спирайте пред затрудненията, а просто изчаквайте. Обстановката ще е динамична.

Обстоятелствата „днес“ ще се различават от тези „утре“, така че бъдете готови да ги оползотворите максимално. Подхождайте внимателно към промените, за които условията са подходящи в началото на месеца.

Обмисляйте ги детайлно и ако не са спешни, а решението зависи от вас, опитайте се да ги отложите. В края на месеца ще получите огромно количество актуална информация, която ще ви е много полезна и ще ви помогне да наваксате пропуснатото от предишните месеци. В личен план ще има изненади.

Водолей

Сравнително често ще имате нужда от материална, физическа или духовна подкрепа през този месец. Затрудненията ще са не само непредвидени, те ще са непредсказуеми. Не се стеснявайте да помолите за помощ приятелите си. Те ще са по-полезни даже от членовете на семейството.

И не приемайте проблемите твърде драматично. Във възможностите ви е да се справите, ако следвате интуицията си и я комбинирате с логика. Отношението ви към професионалните занимания ще е доста по-различно от обикновено. Ще сте по-отговорни и по-целеустремени.

Земни качества, които не са твърде характерни за представителите на вашия знак, подвластни на въздушната стихия, но пък изключително полезни за напредък в бизнеса или на работното място и, разбира се, добра предпоставка за подобряване на финансовото състояние. Инициативите ви ще бъдат възприети с одобрение.

И като се прибавят към тях прословутото ви въображение и сговорчивост, то екипните дейности, колкото и да са сложни, ще дадат добри резултати. Единственото, което би попречило на успехите ви е високото самочувствие и стремеж към прекалена самостоятелност. Даже в края на месеца, когато обстановката ще е по-благоприятна за индивидуални изяви не е желателно да пренебрегвате мнението на хората от най-близкото ви обкръжение.

Риби

Без да сте си го поставили за цел ще разпределите силите си в две направления. В занимания, изискващи въображение и в чисто практически занимания, гарантиращи добри приходи. А ако визуализирате по-често мечтите си е много вероятно да обедините двете направления и да получите неочаквано добър резултат, който ще ви убеди, че вложените усилия не са били напразни.

Работата ви през този месец твърде често ще е свързана с пътуване. Поне през първите две седмици. Част от дестинациите ще са абсолютно непознати, но затова пък интригуващи. И тъй като пътуванията обикновено са свързани с доста неизвестни, най-вероятно ще се натъквате и на затруднения.

Подготвяйте старателно и екипировката, и превозното си средство, за да намалите вероятността от аварии и инциденти. Ще разширите контактите си и ще създадете връзки с нови партньори. Общувайте с тях дружелюбно, но сдържано и не бързайте да оформяте уговорките си в писмен вид.

Най-успешни ще са творческите командировки, онези които са свързани с обучение или със обмисляне на нови бизнес-проекти, особено извън страната. Кардинални промени на динамичния ви стереотип не се очакват, а доходите ви ще са или същите, или съвсем леко ще се повишат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари