IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 ноември

4 ноември 2019 08 53

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Приятелите ще ви зарадват приятно, а колегите ще са готови да съдействат при всяко ваше затруднение. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да довършите работата, започната днес. Затова пък ще получите отговор по стар казус, който предстои за решаване.

Телец

Най-ефективна ще е работата с по-младите ви колеги. Те ще са истински извор на оригинални идеи, а вашата роля ще е да оцените приложимостта и ефективността им. Ще ви хрумне как да промените стари резултати и да получите по-високи приходи от тях. Дайте възможност на младите да реализират предложението ви.

Близнаци

Заемайки се с дейности, които не зависят изцяло от вас, търсете обратна връзка. Обмисляйте действията си и мислете в перспектива. Ако допуснете някакви грешки, то ще е от подценяване сериозността на фактите.

Рак

Мислете самостоятелно, не се подвеждайте по колективни твърдения и тенденции. Не се и противопоставяйте на екипа, но проучвайте процесите задълбочено. Ако днес работите „през пръсти“ след време може да платите твърде висока цена за небрежността си.

Лъв

Ще сте в доста широко обкръжение от хора днес. Коментирайте обсъжданите теми, но не скъсявайте дистанцията и не допускайте непознати твърде близо до себе си. И не отговаряйте на лични въпроси, с които биха могли да ви навредят.

Дева

Ще ви натоварят с някаква съвсем странна задача без да имате конкретни инструкции за изпълнението ѝ. Първоначално ще сте недоволни изобщо от факта, че точно на вас се е паднал тежкият жребии, а след това от факта, че околните си правят оглушки и не проявяват никакъв интерес към ситуацията. Запазете спокойствие, неочакван обрат на събитията ще оправи нещата.

Везни

Най-лесният начин да се справите с каквото и да било днес е да следвате въображението си. Търсете нестандартен подход дори за обикновени занимания. Не е подходящо да се занимавате с инвестиции и финансови операции.

Скорпион

Не е изключено да се появи възможност за модернизация и реконструкция на средствата ви за работа. Преценете доколко си заслужава да се занимавате. Ако става дума за закупуване на нова техника и софтуер бъдете внимателни, да не се получи така, че да „оставите питомното, за да гоните дивото“.

Стрелец

Не приемайте доброто отношение на околните към вас като даденост. Опитайте се да отговорите със същата любезност и готовност за помощ. Ще ви съобщят интересна информация. Изслушайте я внимателно и преценете къде и как бихте могли да я използвате.

Козирог

Проверявайте етикетите и качеството на стоките, които купувате. Ако става дума за техника поискайте да ви я тестват още в магазина, пазете касовите бонове и гаранционната карта. Не се занимавайте с дългосрочни финансови стратегии.

Водолей

Ако днес нещата ви се уреждат като „по вода“ не го отдавайте на личните си таланти, чар и остроумие, а на поредица от щастливи случайности. Убедителни сте, но е за препоръчване да не се разпростирате прекалено нашироко по обсъжданите теми. Не се връщайте към стари разговори, ще „налеете масло в огъня“.

Риби

Общувайте дискретно, но без да участвате в обсъждане на злободневните теми. Някои от тях ще са наистина значими и сериозни, но някои ще са си откровени клюки. Част от информацията ще е умишлено деформирана. Изграждайте мнението си върху собствените убеждения, а не на база чужди подсказки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари