IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 11-17 ноември

11 ноември 2019 11 30

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 11-17 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма предпоставки за изключителни и непредвидими събития в професионалната сфера. Даже да се случат някакви изненади ще е във възможностите ви да овладеете ситуацията, дори да се възползвате от конкретните промени, които се налагат. Подхождайте компромисно към колегите. Дайте им възможност да работят самостоятелно и да осъзнаят слабите си места. Не се натоварвайте с дейности, които не ви харесват, предизвикват у вас усещането, че злоупотребявате със самите себе си и се отразяват негативно на енергетиката ви. Инвестирането на сили и време в такива занимания е губене на почва под краката. Трупате умора, а крайният резултат е неудовлетворителен.

Телец

Главна роля в живота ви през тази седмица ще играят отношенията от всякакъв характер. Ако обстановката у дома е нагнетена, позициите са неясни или противоречиви, анализирайте ситуацията още веднъж. Постарайте се да преборите честолюбието и да намерите рационално зрънце в чуждата гледна точка. В случай, че обичате партньора си, ще намерите сили за помирение. Необвързаните представители на вашия знак ще имат добри шансове за започване на стабилна връзка, стига да не прекалят с егоцентризма. Ако и на работното място тихо и подмолно ви преследват някакви конфликти, съмнения и недоверие, направете първата крачка. Опитайте се да избистрите фактите в откровен разговор. Признайте собствените си грешки. Ще се убедите, че в приятелска обстановка се работи с пъти по-лесно.

Близнаци

Ще ви „атакуват“ с необичайни оферти. Ще са доста интригуващи, обещаващи перспективи за професионален растеж и разширяване на позициите. Доста ще ви въодушевят, но препоръката към вас е да изчакате да премине първоначалната еуфория и след това да размислите, да анализирате подробностите и да прецените дали наистина в тези идеи „има хляб“ или ще е поредният експеримент, с който ще си губите времето. Не обсъждайте вълненията си на работното място. Поддържайте обичайните любезни отношения с колегите и най-вече с шефа. Ако заподозрат, че имате желание да смените работното си място ще се конфронтират срещу вас. Отделяйте дължимото внимание на семейството си. Те го заслужават, винаги подкрепят нестандартните ви идеи.

Рак

Не се отказвайте от възможността да обмислите, обсъдите и разнищите всяка идея, която ви хрумва през тази седмица. Даже не е нужно да търсите конкретни събеседници. С когото и да споделите ще се заинтригува и ще ви съобщи собственото си мнение. Колкото мненията са по-различни от вашето, толкова по-добре. Ще ви подскажат нестандартни решения, които може да се окажат доста атрактивни. Формулирайте и обобщавайте заключенията си, но не бързайте с окончателните решения. Не е задължително да стартирате каквото и да било през тази седмица. Обстоятелствата ще са благоприятни за довършване на изостанали занимания. Дейности, които са в застой поради проблеми, предизвикани от държавната администрация, този път може да стигнат до финалната права.

Лъв

Дайте си малко почивка. Осигурете си малко повече лично време, в което ще можете да обмислите подробно всичко постигнато до момента и дългосрочната си стратегия. След като набележите основните цели ще можете да преминете и към оформянето на конкретна тактика за действие. Ще се убедите, че тангото не е само танц (крачка назад, две напред), а на моменти е и печеливша схема на работа. Че намаляването на темпото дава възможност и за физическа почивка, и за прочистване на мислите от натрупаните нереални надежди. Осъзнавайки дълбоко личните си възможности, ще постигнете качествено ново ниво на оценка на събитията, в които сте въвлечени и всичко ще ви се получава с пъти по-лесно.

Дева

Периодът ще е благоприятен за разширяване на социалните ви контакти. Изобщо, публичният ви живот ще е много активен, ще създадете нови връзки, а част от съвсем скоро реализираните ви запознанства ще се трансформират в стабилни приятелства. Възползвайте се от всяка налична възможност за повишаване на познанията и трупане на допълнителен опит. Дори от предложенията, които ви изглеждат меко казано странни. Винаги има шансове да научите нещо ново. Което пък ще е свързано с подобряване на материалния ви статус и жизнения стандарт като цяло. И в целия този водовъртеж не забравяйте да се грижите за здравето и привлекателния си външен вид.

Везни

Доста интересен ще е за вас предстоящият период. За да постигнете целите, които си поставяте ще имате нужда от спокойствие и сигурност. Това означава, че е желателно да сте повече време сред хора, на които имате доверие и които ви зареждат с положителна енергия. Приемете неуспехите (а такива ще има) като възможност да се развивате, да научите нещо допълнително. Това е подсказка, че след като не сте усвоили уроците от чуждите грешки се налага да усвоите уроците от своите. Не е подходящо да започвате генерални промени, свързани с работата и местоживеенето ви. Материалното положение остава стабилно.

Скорпион

Допълнителни занимания ще повишат заетостта ви. В същото време контактите ви ще са интензивни и ще запълнят сериозна част от времето и вниманието ви. Ежедневно ще се налага да променяте текущата си програма отхвърляйки една задача и добавяйки друга. Отчитайте и тежестта на личните отношения в оформянето на графика си. Избутването на семейството и любимия човек на заден план няма да доведе до нищо добро. Не се вторачвайте в дреболии, ако искате да поддържате спокойни и коректни лични отношения. Независимо дали общувате с приятели или с колеги, оставяйте им лично пространство и възможност да изразят мнението си. Събитията ще са по-интензивни в края на седмицата.

Стрелец

Ако от доста време обмисляте средно скъпа покупка като кафе-машина, ютия, миксер със сравнително дълъг период на употреба и вече сте събрали необходимата сума, то през тази седмица е много вероятно да я осъществите. Задължително поискайте да ви я тестват още в магазина, пазете гаранционните документи и тези за покупката. Не е желателно обаче, да купувате автомобил, жилище или да предплащате ваучери за екскурзия, дори да ви изглеждат много изгодни. Изчакайте края на месеца. Семейните представители на вашия знак може да имат леки недоразумения с партньора си, а при несемейните не се очертават възможности за нова сериозна и дълготрайна връзка.

Козирог

Ще е полезно, ако през тази седмица се опитате да излезете от рамките на типичния си консерватизъм. Синхронизирайте действията си с тези на екипа, в който пребивавате, независимо дали става дума за работното място, приятелски кръг или семейна обстановка. Систематизирайте още веднъж целите си. Помислете дали не инвестирате прекалено много сили и средства за неща, които отдавна са загубили актуалността си. Уточнете посоката, която е правилно да следвате. Не избързвайте с решенията. Проявете сдържаност в критични моменти. Не очаквайте да получите съгласие за всяко свое предложение. А когато получите отказ, отделете време за усвояване на нова информация. Точно там ще намерите скрито разковничето на успеха си.

Водолей

Започнете седмицата с мисълта, че е по-добре да не разчитате на късмет. Усмихнете се, въоръжете се с търпение и чувство за хумор и просто следвайте събитията. Част от тях няма да са окуражаващи, но пък няма и да са фатални. Ще преборите неуспехите с логика, последователност, разумни действия и педантично следване на правилата. Може да не напреднете кой знае колко, но няма и да претърпите материални загуби, ако не надценявате силите и възможностите си. На работното място колегите и шефът ще се съобразяват с настроението ви и няма да създават неприятности. Избягвайте контактите с непознати и не коментирайте с тях проектите си.

Риби

Интересните събития ще са свързани с личните и деловите отношения. Ежедневно при вас ще постъпва интензивен поток от информация. Редуцирайте важното от спама, ще попаднете на нелоши предложения за нова или допълнителна работа. Осъществете връзка с източниците на предложенията и преценете кои от тях са най-ефективни и едновременно с това се вписват в принципите ви. Контактите няма да са много, но ще са качествени. Ако сте готови за някои леки отстъпки от глобалните си разбирания със сигурност ще създадете трайни и пълноценни връзки. Преобладаващо ще са делови, но не е изключено някои от тях да се окажат и с романтичен привкус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари