IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 ноември

25 ноември 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се престаравайте излишно. Опитайте се днес да действате с равномерно темпо и да не се въодушевявате от нестандартни идеи с неизвестен край. Подхождайте към актуалните задачи прагматични.

Телец

На работното място обстановката ще е спокойна, но новите проекти ще са доста съмнителни. Не се захващайте за нищо, за чието развитие не ви е представена концепция. Ако въпросния проект зависи от вас поискайте точни параметри.

Близнаци

Изразявайте се директно. Говорете онова, което мислите, така ще ви разберат най-лесно. И избягвайте проявите на самонадеяност. Дори да се справите с каквото сте обещали все пак ще предизвикате известна доза съмнение.  

Рак

Съчетайте своите желания с тези на близките си. Бъдете готови да приемете околните без критики и претенции. Ще получите същото и ще се почувствате доволни.

Лъв

Въздържайте се от щедри обещания. Денят ще започне окуражаващо и ще се почувствате достатъчно силни, за да направите каквото и да било, но това усещане ще е измамно. Постарайте се да не разочаровате хората, които ви вярват.

Дева

Активирайте инстинкта си за самосъхранение. Мислете първо за себе си. Може да изглежда егоистично, но днес ще е полезно. Ще ви предпази от откровен опит за измама.

Везни

Околните твърде често ще игнорират мнението ви. Фактът първоначално ще ви блокира, но много бързо ще ви мотивира да разгънете въображението си. Не се заемайте с колективни занимания с перспективен ефект.

Скорпион

Взаимоотношенията ще са леко конфликтни. Интересното е, че вие няма да участвате директно, а ще присъствате. Наблюдавайте и реагирайте така, че да не сте уязвими.

Стрелец

Действайте според разбиранията си. Ще се натъкнете на затруднения, но ще предотвратите голяма част от последствията. Не мислете за най-близките проблеми, а за разходите си.  

Козирог

За съжаление, може да се каже, че денят ще започне с неприятности. Ще е лесно, ако овладеете емоциите. Като цяло, няма да направите нищо, ако не подредите информацията, с която разполагате.

Водолей

Ориентирайте вниманието си към новите проекти. За част от тях ентусиазмът ви е прекалено голям. Обсъдете ги с близки, приятели или партньори, чиято гледна точка е по-реална.

Риби

Събитията ще се развиват някак си бавно. А на вас ще ви се иска да знаете отговорите веднага. Няма да ви се получи. И ако не овладеете емоциите, резултатите ще са непредвидими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари