IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 25 ноември – 1 декември

25 ноември 2019 09 00

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 25 ноември – 1 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На преден план ще излезе решаването на финансови въпроси. Възможно е да получите допълнителни приходи или възможност за получаването на такива чрез личното ви участие в търговска или организационна дейност. Ще сте по-натоварени от обикновено, но пък и доволни от направеното. Използвайте свободните часове за активна почивка. Интелектуалните и творчески занимания са най-подходящи, те ще ви тонизират. Не се лишавайте от спорт или най-малкото лека разходка, когато климатичните условия позволяват.

Телец

Без никакво съмнение можете да заложите на фантазията и креативното си мислене през тази седмица. Всички идеи, които ви хрумват ще са печеливши, друг е въпросът точно кога ще получите приходи от тях. Събеседниците и партньорите ви може да не ги възприемат от първия път, но това не означава, че посоката, която следвате е погрешна. Правете нещата така, както преценявате, че е правилно. Рано или късно ще получите очаквания резултат. Някои стари проблеми може да създадат тревоги за пореден път. Вероятно ще са свързани с членовете на семейството. Помогнете им, те няма да се справят без вашето участие.

Близнаци

Почти непрекъснато ще се налага да се занимавате с няколко неща едновременно, но това няма да ви затрудни. Заетостта, напротив, ще ви тонизира, а фактът, че нещата се получават така, както вие искате, ще ви зарадва. Участието ви в различни екипни дейности ще бъде добър повод за изглаждане на недоразуменията в колективите, в които се появявате. Околните ще приемат присъствието ви като гаранция за добро настроение и искреност. Членовете на семейството ще проявят разбиране към заетостта ви и ще ви простят, че не участвате активно в домашните задължения. Не е изключено да получите разни мили дребни подаръци или сами да си закупите нещица, които ще повишат настроението ви. Вие обичате да преживявате нови емоции.

Рак

На финалната права сте. Преди навлизането в последния месец на годината е желателно да довършите изостаналите проекти. При това не само в материален, но и в духовен план. Да проведете отложените разговори, да обсъдите „горещите“ въпроси. Ако част от тях са свързани с финансовото ви положение, то използвайте момента и подгответе бюджета си за следващата година. Опитайте да уговорите промяна на заплащането или на длъжността си. Най-вероятно ще получите съгласие. Бъдете предпазливи спрямо нови запознанства, партньори и предложения. Част от тях ще са подвеждащи. Бъдете и търпеливи спрямо близките си. Не създавайте „буря в чаша вода“ всеки път, когато не са съгласни с вас. Организирайте нещата така, че да се забавлявате и да отпочивате заедно.

Лъв

Ще имате възможност да реализирате разни промени, които замисляте от доста време, но не сте разполагали с достатъчно удобни обстоятелства. През тази седмица събитията ще са предвидими и ще можете да се възползвате от тях максимално. Даже замисли, които сте „замразили“ по някакви причини отново ще получат начална скорост. Може само да ги обмислите и набележите основните стъпки към тях, но все ще е нещо. Не се съмнявайте в собствените си възможности. Не прекалявайте с храната. Придържайте се към принципите на здравословното хранене. Намалете употребата на захарни и тестени изделия. Не е желателно да експериментирате с непознати продукти и ексцентрични готварски рецепти.

Дева

Едно от условията да сте доволни от събитията в предстоящия период е да следвате собствените си принципи. Не се доверявайте на околните, независимо че отношенията ви може да са прекрасни. Бъдете предпазливи, не е изключено някой умишлено или необмислено да ви подведе. Отстоявайте позициите си. Стойте далеч от конфликтни ситуации, които ще се отразят негативно на настроението, а оттам и на самочувствието ви. Особено ако обстоятелствата ви подсказват, че по някакви причини може да ви обвинят за чужди нарушения. Проверявайте обстойно стоките, които купувате за качество, срок на годност и възможни скрити дефекти. Поинтересувайте се и от мнението на предишните потребители, за да не се снабдите с предмет, който почти веднага да се окаже абсолютно неупотребяем.

Везни

На работното място не се очакват никакви проблеми. Убедителни сте, ще съумеете да отстоите позициите си и да спечелите привърженици. Не всички идеи ще намерят реализация, но поне ще успеете да ги обсъдите и да видите слабите им места. След време ще намерите начин да ги отстраните и отново ще сте на стартова позиция. Сериозните спорове ще са свързани с роднините ви. И по-точно не вие ще спорите с тях, а те ще търсят менторската ви намеса. Бъдете внимателни, заставайки между два враждуващи лагера. Може да не получите облаги, но със сигурност ще получите обвинения. Следвайте интуицията си, не критикувайте и не обвинявайте.

Скорпион

Динамичните събития ще са на професионалното поприще. Предстоят запомнящи се срещи и важни решения с дългосрочен ефект. Ще разполагате с информация, която ще ви помогне да си изясните причините за появата на факти, ситуации и мотиви, които преди време са ви били абсолютно неразгадаеми. Възможностите за промяна ще са повече от обикновено, а изборът няма да е много лесен. Синхронизирайте вижданията си с тези на близките. В края на седмицата най-близки роднини ще имат нужда от активното ви съдействие за справяне с въпрос от материален характер. Ще е трудно да приемете молбата им поради липса на време, но пък готовността да услужите ще получи висока оценка и искрената им обич.

Стрелец

Съвсем дребни неуспехи ще се отразяват трайно зле на настроението ви. Ще сте доста по-раздразнителни, по-критични и по-взискателни от обикновено. Намалете леко темпото и се замислете какво се случва с вас и дали поведението ви е правилно. Дайте си сметка защо се дразните и дали си заслужава, дали причините са толкова основателни. Ще установите, че отдавате прекалено голямо значение на събития от съвсем ежедневен характер и ще успеете да възстановите привичната си устойчивост на всякакви изненади. Систематизирайте целите, подредете желанията и анализирайте възможностите си. Установявайки, че не се налага да правите „чудеса от храброст“, а е достатъчно да сте просто логични и последователни ще придобиете увереност и ще напреднете убедително с изостаналите занимания.

Козирог

Професионалните задължения ще са повече от обикновено. Ще се наложи да се заемете и с чужди проекти. Дали някой ще е болен, дали ще напусне, дали просто ще се скатава или ще бъде под закрилата на шефовете, не се знае, но на вас работата ще ви е на „две педи над каската“. Овладейте емоциите, запазете спокойствие и го приемете като не лош начин да покажете на какво сте способни. Старанието и качеството на работата ви ще бъдат забелязани, не се съмнявайте. След което ще разполагате с достатъчно силен „коз“, за да поискате промяна на служебното си положение, ако не за следващия месец, то поне за началото на следващата година. Което ще е едно добро начало. Най-добрият начин да възстановите силите си в свободното време е да се занимавате с хобито си или с практически дейности, изискващи сръчност. Виждайки как някакво изделие излиза изпод собствените ви ръце ще почувствате истинско удовлетворение.

Водолей

Висока оценка ще получат ваши дейности, които сте завършили преди доста време. Част от отзивите даже ще ви изненадат, защото няма да сте готови за такава бърза популярност. Фактът, че сте търсени и предпочитани разбира се, е положителен, но ако лежите на „стари лаври“ няма да напреднете много. Вземете инициативата в свои ръце. Уреждайте си срещи, говорете активно за работата си, усвоявайте нови знания и умения. Щом веднъж сте намерили възможност за реализация не бива да я изпускате. В същото време не забравяйте да се грижите за доброто си физическо и психическо състояние. Не се лишавайте от движение, от развлечения и от контактите, които предпочитате и се отразяват положително на настроението ви. Проявете пестеливост само по отношение на калориите, които имате намерение да погълнете с храната си.

Риби

От вас зависи как ще се чувствате в края на тази седмица. Всеизвестно е, че емоционалното ви състояние силно влияе върху физическото. Отделяйте повече време за нещата, които ви харесват. Ясно е, че няма как да пренебрегнете текущите рутинни задължения, но ако ги съчетавате с леки развлечения, непринудени приятелски разговори и неформалните занимания, които предпочитате, много скоро ще установите, че сте по-ефективни от обикновено. Прекратявайте разговори, в които някой ви се оплаква от „нещастния си живот“ още в самия им зародиш. Не съпреживявайте негативни емоции. Не оставайте дълго сами „между четири стени“, общувайте. Вглъбяването в собствените ви мисли и чуждите оплаквания са предпоставка за депресивни състояния, които можете да избегнете без да си давате много зор. Направете списък на нещата, които трябва да довършите до края на годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари