IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 декември

20 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не омаловажавайте детайлите. Вършете работата си на малки части и последователно, без да се отклонявате към други дейности. Всеки пропуск, дори да е минимален, днес може да ви създаде проблеми. В състояние сте да ги избегнете.

Телец

Деловите разговори ще вървят трудно. Не са изключени недоразумения с документи или пък част от условията ще са твърде размити. Въздържайте се от окончателни решения, подписване на сделки, съхранявайте документацията си изрядно.

Близнаци

Проявете предпазливост по време на пътуване, особено пък ако шофирате. Не се доверявайте на първите чути сведения по какъвто и да било въпрос. Най-вероятно ще са твърде деформирани в посока на преувеличение.

Рак

Избягвайте контактите с непознати дори на оживени публични места като магазини, градски транспорт, празнични събития. Не носете твърде много пари в брой в себе си. Има опасност да станете жертва на измамници или крадци.

Лъв

Проверявайте годността на хранителните стоки, които купувате и имате намерение да употребявате. Ако приемате някакви лекарства спазвайте стриктно дозировката. Съществуват предпоставки за хранително или медикаментозно отравяне, от което можете да се предпазите.

Дева

Спазвайте правилата и уточнявайте подробно изискванията към вас или очакванията от изпълнението на дадена работа. Колкото са по-ясни критериите, към които трябва да се придържате, толкова по-бързо и по-качествено ще се справите.

Везни

Заемете се с кратък анализ на финансовото си състояние. Прегледайте всички сметки, текущи и предстоящи разходи, сравнете ги с наличните документи. Не е изключено да си осигурите нов източник на финансиране или да попаднете на изгодно предложение за съдружие.

Скорпион

Ако имате намерение да правите нещо самостоятелно, то опитайте се да вникнете в логиката на процеса. Ако пък ще работите в екип, следвайте инструкциите без отклонения. Като цяло денят ще е спокоен и заниманията ви ще са резултатни.

Стрелец

Общителни сте и привлекателни. Доста хора ще се стремят да спечелят вниманието ви. Бъдете любезни без да стигате до фамилиарности. Интуицията ще ви подскаже с кого от новите ви познати ще намерите общ език и ще си сътрудничите дълго време.

Козирог

Почти всички от обичайното ви обкръжение ще имат нужда от вашата намеса, за да си свършат работата качествено. Не подценявайте участието си. Направете така, че информацията за оказаната от вас помощ да стигне до повече хора. Ще стабилизирате позициите си.

Водолей

Венера навлиза във вашия знак днес и чувствителността ви ще е повишена. Ще възприемате чуждите емоции много по-задълбочено. Подбирайте компанията си така, че да се почувствате тонизирани, а не изтощени. Ако контактите ви са били натоварващи, то организирайте си разходка на открито вечерта.

Риби

Време е да „върнете лентата“ и да помислите за нещата, от които не сте били доволни, за онези, които не направихте така, както си бяхте поставили за цел. Няма да са много, но ще си изградите правилна концепция за близкото бъдеще и ще знаете кои грешки е нездравословно да повтаряте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари