IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 януари

20 януари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте усилията си към заниманията, които са ви най-досадни. Действайте по системата „ще го направя и ще го забравя“. След като „преминете финалната права“ ще почувствате облекчение.

Телец

Не започвайте перспективни и дългосрочни проекти. Подгответе условията за старта им. Освободете се от контакти, които ви връщат назад или най-малкото пречат на напредъка ви.

Близнаци

Въздържайте се от импулсивни решения. Ако направите погрешна стъпка под напора на емоциите дълго ще съжалявате и ще разрушите нещо, на което държите и което сте се надявали да запазите.

Рак

Не се опитвайте да изпъквате и не налагайте мнението си на хора, на които разчитате. Отношенията ви ще се развият непредсказуемо, но със сигурност не във ваша полза. Ако ситуацията, в която сте попаднали е необичайна, то и реакцията ви трябва да е необичайна, за да се окаже правилна.

Лъв

Ще се наложи често да променяте заниманията си или методите на работа. Не сте си дали сметка за подробности, които ще ви изненадат, но за щастие няма да са фатални. Част от тях ще се окажат и гореща тема за дискусия, в която е по-добре само да слушате и да наблюдавате.

Дева

Недоразумения от личен характер ще нарушат душевния ви покой. Реагирайте така, че да не навредите на отношения, които бихте желали да съхраните. Мислете за последствията.

Везни

Бъдете внимателни. Не е изключено да загубите или повредите нещо, което харесвате и ви е нужно. Трудно ще го възстановите, ако се случи, така че проверявайте вещите и предметите си преди да се отправите нанякъде.

Скорпион

Спазвайте правилата и установения ред. Изказвайте мнението си по най-деликатния възможен начин, когато общувате с непознати. Не разчитайте на подкрепа, дори да ви е обещана. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да я получите.

Стрелец

Не е изключено да присъствате на някакъв инцидент. Запазете спокойствие, защото е възможно да попаднете на неподходящото място в неподходящия момент. Следвайте инстинкта си за самосъхранение.

Козирог

Авария на техническите, комуникационните средства или електричеството ще възпрепятства работата ви. Предупредете, ако прецените, че е възможно да закъснеете с някои срокове. Не се занимавайте с ремонт на електроуреди, ако не притежавате необходимата квалификация.

Водолей

Редувайте рутинни с нестандартни или непознати занимания, за да не попаднете в капана на скуката и еднообразието. Подхождайте конструктивно към темите с много въпросителни. Не започвайте нищо, докато не си изясните схемата на работа.

Риби

Преценете на какво се дължат недоразуменията с близките ви напоследък, особено ако се случват твърде често. Може би част от схващанията ви вече не са безспорно актуални и имат нужда от корекции. Ще ги реализирате изключително лесно, ако сте убедени в необходимостта им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари