IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 януари

23 януари 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекалено настоятелни сте днес. Опитайте се да овладеете пристъпите на раздразнителност. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Избягвайте рисковете, колкото и незначителни да ви изглеждат. Избягвайте и екстремните занимания.

Телец

Благоприятен период за дребни промени на работното място. В състояние сте да се справите с предизвикателства, заредени с по-висок риск. Ще постигнете целите си бързо, ако налучкате правилния подход.

Близнаци

Най-после ще ви хрумне лесно решение на стар проблем. Ще почувствате облекчение и ще вършите обичайните си занимания по-бързо и по-качествено. Лека промяна в личните отношения ще ви зарадва.

Рак

Изненадите ще изскачат буквално от всеки ъгъл. Опитайте се да мислите бързо. Не отказвайте помощ, доброволно предложена от приятели. Поинтересувайте се от проблемите на близките си.

Лъв

Интуицията ви е силна и ще ви подскаже кой ви подкрепя и кой се опитва да ви пречи. Усещането, че враговете са повече от приятелите ще се отрази негативно на самочувствието ви. За щастие, това чувство ще е неистинско и ще продължи кратко.

Дева

Опитайте се на работното място да съчетаете приятното с полезното. Подхождайте творчески дори към най-обикновени занимания. Ще ви помогне да повишите производителността си.

Везни

Денят ще е напрегнат. Задачите ще са лесни, но многобройни. Част от тях ще са непознати и ще ви заинтригуват. Ще получите добри приходи за положените усилия.

Скорпион

Не стигайте до крайности. Обмисляйте решенията си внимателно и действайте с умерено темпо. Ще успеете да подобрите отношенията си с някого, с когото от известно време „се гледате накриво“.

Стрелец

Спазвайте обичайния си график и маршрут на движение. Не променяйте динамичния си стереотип без причина. Бъдете предпазливи, може да се опитат да ви измамят.

Козирог

Ще научите интересни новини. Не е изключено да получите предложение за работа от друга фирма. Ако го приемете ще се случат и други промени, свързани с ежедневието. Преценете дали сте готови за тях.

Водолей

Няма да успеете да се справите с всички набелязани за днес ангажименти. Не се вълнувайте излишно. За компенсация ще разполагате с достатъчно време за личните си предпочитания.

Риби

Действайте активно. Сменяйте методите, ако нещата не ви се получават от първия път. Потърсете помощ там, където никога до момента не ви е хрумвало. Не е задължително да е от хора, може да е и от информационни източници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари