IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 януари

24 януари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Непредсказуем обрат на събитията ще ви принуди да промените леко динамичния си стереотип. Няма да реализирате част от плановете си поради наличието на условия, чието влияние не сте взели предвид.

Телец

Бъдете готови за конфликти в днешния ден. Не са изключени недоразумения от личен или семеен характер. Избягвайте споровете с шефа и други личности, имащи отношение към работата ви.

Близнаци

Преценявайте спецификата на събеседниците си. Помислете за последствията преди да обещаете каквото и да било. Бъдете внимателни, ако се налага да ползвате обществен транспорт. Може да попаднете в абсурдно произшествие.

Рак

Подхождайте конструктивно към сложните казуси. Разпределете ги на етапи и търсете нестандартни решения. Отклонете предложение за подготовка на светско мероприятие.

Лъв

Вероятно ще ви поканят да участвате в различни социални мероприятия. Приемете само онези, които ще ви бъдат полезни. Не се изкушавайте да ходите където и да било само за да си разнообразите живота и да разширите социалните контакти. Търсете начин да изгладите разногласията с близките си.

Дева

Ще ви съобщят интересни новини, с чиято помощ ще успеете да разрешите текущ юридически проблем. Той от своя страна ще повлияе на финансовите ви взаимоотношения. Моментът не е подходящ за начало на нова романтична връзка.

Везни

Наскоро започната връзка ще се развие мълниеносно. Тласък ще получат новите ви проекти. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще можете да ги огласите пред по-широка публика.

Скорпион

Не се занимавайте с непознати неща заради нечия провокация. Обмисляйте подробно всяко ново начинание преди да сте стартирали реализацията му. Използвайте част от времето, с което разполагате за обновяване на знанията си.

Стрелец

Ще получите ясна и точна информация за събития, които само сте предполагали че може да се случат. Появата им ще се отрази на обстоятелствата като цяло, а оттам и на личните ви планове. Обмисляйте внимателно следващите си ходове.

Козирог

Тонусът ви е стабилен и ще сте доста по-активни от обикновено. Не се опитвайте да „заразите“ с ентусиазъм останалите членове на екипа. Ще ви хрумне интересна идея за подобряване на домашния бит и интериор. Не бързайте с практическата реализация, уточнете детайлите.

Водолей

Силите ще ви стигнат за много повече от текущите задължения, но това не значи, че трябва да ги пилеете неразумно. Разпределете равномерно ресурсите си като цяло: време, средства и енергия. Оставете си „запас“ за вечерта. Вероятно ще изникне непредвидена работа.

Риби

Не се опитвайте да получите допълнителни печалби, а да съхраните онова, с което разполагате към момента. Избягвайте проявите на разточителност и алчност. Не променяйте каквото и да било под външно влияние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари