IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири зодии, които са отдадени на връзката

30 август 2019 18 00

Те са грижовни и любвеобилни

Istockphoto

Когато става въпрос за отношения, всеки ще каже, че търси отдаден партньор, на когото може да се разчита. Някои се правят на такива в началото на връзката, но после показват истинската си същност. Други пък са известни с това, че са твърде грижовни с близките си, а на любимия човек отделят цялото си внимание. 

Ако търсите човек, с който да създадете сериозна връзка, трябва да излезете с някой от представителите на четири знака от зодиака. Те могат да пренебрегнат своите потребности в именото на благото на другите. Ето кои точно са: 

1. Скорпион

Бъдете спокойни. Хората с тази зодия може да изглеждат по-агресивни и конфликтни, но свъщност са чувствителни и отдадени на половинките си. Ако се грижите за тях и ги обгръщате с обич и внимание, ще ви отвърнат със същото. Ако се прокрадне ревност или има изневяра обаче, нещата стават съвсем различни. Те ще излеят яда си върху вас, но и ще се борят за любовта ви. 

2. Рак

Състрадателен и грижовен, Ракът може да бъде определен като майката в зодиката. Той изпитва потребност да закриля човека до себе си, особено когато изпитва силни чувства. Той е чудесен спътник в живота и няма да ви разочарова. 

3. Телец 

На тях им трябва дълго време, за да се убедят, че връзката наистина си заслужава, но доверят ли ви се, ще усетите колко мили и отдадени са за връзката. Като чревоугодници, те ще ви приготвят най-вкусните ястия, а ако не се чувставте добре, са готови на всичко, за да видят усмивката на лицето ви. Те не обичат изненадите и държат на сериозните отношения, затова никога не биха изневерили. 

4. Везни

Ръководени от Венера, те са големи романтици. От тях може да се очакват какви ли не жестове, с които да засвидетелстват обичта си. Ако обгрижвате Везните и те видят във вас преспектива за нещо повече, ще ви се отдадат напълно и ще ви убедят, че те са нй-доброто за вас. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари