IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тренировка за стегнато дупе за начинаещи

14 юли 2015 11 19

Използвайте собственото си тегло

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Физическата активност е задължителна част от здравословния начин на живот. Ако искате да имате тялото, за което мечтаете, трябва не само да консумирате полезни храни, но и да го натоварвате по подходящия начин.

Добрата новина е, че никога не е прекалено късно да започнете да тренирате. Дори стегнатите крака и дупе да ви се струват „мисия невъзможна“, не бива да се отказвате. Нужно е само да се въоръжите с воля, постоянство и търпение, за да постигнете резултатите, които желаете.

Днес ще ви представим тренировка, в която се използва собственото тегло на трениращия. Тя е подходяща именно за начинаещи дами, които тепърва навлизат в света на фитнеса и упражненията. Започва се със загряване – скачане на въже.

Следват три упражнения от по няколко серии – класически клекове, сумо клекове и напади. Добрата новина е, че не е нужно да посещавате фитнес залата, за да тренирате по този начин. Изисква се само да имате достатъчно свободно пространство и разбира се, желание.

В следващото видео фитнес инструктор Антоанета Атанасова от SkyGym ще ви представи подходяща тренировка със собствено тегло за начинаещи, които искат да имат стегнато дупе и добре оформени крака:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари