IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнозърнест хляб за пълноценен живот!

8 ноември 2011 07 40

Пълнозърненост означава пълноценен вкус, здраве и красота

Снимка: Vita

Снимка: Vita

Силата на хляба е в зърното, цялото зърно. В него се крият всички естествени фибри, витамини, минерали и полезни вещества, които дават незаменима енергия и здраве!

Затова, от незапомнени времена, хората възпяват хляба и го поставят в центъра на трапезата, празниците и ритуалите си.

Днес динамичното ежедневие ни кара да подценяваме ролята на храната като важна част от пълноценната грижа за тялото, тонуса и настроението. Ядем на крак, пропускаме хранене, избираме продукти, които стават „за минута".

И рано или късно този ритъм на живот ни се отразява.

За да се справяме ежедневно с предизвикателствата на съвременния живот, повече от всякога се нуждаем от цялата сила, заключена в зърното.

Пълнозърненост означава пълноценност – в начина на хранене и на живот. Само пълнозърнестите храни са тези, които ви дават силата на цялото зърно.

Така може да се наслаждавате и да използвате природните сили на всичките му компоненти – естествени фибри, витамини, микроелементи, минерали, антиоксиданти...

Пълнозърненост означава пълноценен вкус

За да сме не само здрави, а и щастливи! Трябва да даваме на себе си най-доброто, за да сме заредени със сили и да взимаме максимума от света около себе си. Пълнозърнест, ръжен пълнозърнест и многозърnест за вкуса.

Хляб „Вита" е вдъхновен от философията за пълноценен живот.

„Вита" представя на пазара две серии пълнозърнест хляб, които естествено се вписват в този начин на мислене.

Серията хлябове „Вита Баланс" съчетава в себе си всички полезни качества на цялото зърно с невероятния им вкус, мекота и разнообразие. Хлябовете „Вита Баланс" са вкусни, истински пълнозърнести хлябове! Направени са от 60% пълнозърнесто брашно, което се мели в собствена каменна мелница.

Предлагат се в три вкуса – пшеничен пълнозърнест, ръжен пълнозърнест и многозърнест пълнозърнест.

Пълнозърненост означава здраве и красота

Когато тялото получава балансирано всички вещества, от които има нужда, за да функционира добре, здравословното тегло и елегантният силует са естествен резултат.

Диетичните хлябове от серията „Вита Силует" са верен съюзник в поддържането на красива фигура, защото ни помагат да направим диетичното хранене не само ефективно, но и полезно за здравето и приятно.

„Вита Силует" „без бяло брашно" са 100% пълнозърнести хлябове. Всъщност, хляб „без бяло брашно"означава хляб, „пълен със зърна".

Създава се по специална технология, която влага счукани пшенични зърна (пшеничен шрот) и по този начин запазва всички компоненти на зърното в балансираното от приодата им съчетание.

Щадящата преработка гарантира по-висока хранителна стойност на този по-плътен пълнозърнест хляб. „Вита Силует" се предлага в пет разновидности – класик, с пшеничен зародиш, с кълнове, с шест зърна и ръжен.

Вижте снимки в галерията, горе.

Автор - снимка

КоментариКоментари

baby_g ( преди 12 години )
Тези "Вита силует" ги консумирам. И се надявам в действителност да са си пълнозърнести, а не бял боядисан хляб. А "Вита Баланс" си го купих веднъж - нищо общо, много по - вкусен от "Вита силует", което малко ме навежда на мисълта, че не е толкова пълнозърнест, колкото изглежда. Не мога да го обясня, може и да не е така, просто съм свикнала с този черен хляб, знам му вкуса, консистенцията, твърдостта, плътността..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dimcheto ( преди 12 години )
В галерията нищо не се вижда, проблема в моя компютър ли е или просто няма снимки, което между другото важи за всичките ви галерии днес. :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар