IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силни, здрави и красиви с пълнозърнест хляб

15 ноември 2011 08 31

Научете по какъв начин хляб Вита облагородява тялото ви

Снимка: Вита

Снимка: Вита

Ползите от пълнозърнестите видове хляб за нашето здраве, сила, самочувствие и тонус са комплексни и разнообразни, също като богатството на цялото зърно.

Жизнено тяло: Когато тялото работи добре, то ни се отплаща със сила, тонус и настроение. Пълнозърнестият хляб стимулира и се грижи за нашето храносмилане. Съчетан със зеленчуци, млечни и месни продукти, допринася за максимално добър стомах, а оттам – и за здрав и жизнен организъм.

Здравословно тегло: Умереното, но вкусно хранене, е ключът към красивата визия на тялото и доброто самочувствие. С високото си ниво на фибри, пълнозърнестият хляб е незаменим партньор в регулирането на здравословното тегло. Той засища по-бързо и ни помага да не преяждаме.

Здраво сърце: Силата на цялото зърно, съчетана с балансирано хранене и физическа активност, намалява нивото на лошия холестерол, за да имаме здравото и жизнено сърце, което дълги години да работи добре за нас.

Сила и енергия: За да имаме достатъчно сили и да се справим с ежедневните предизвикателства и удоволствия, ни е необходима качествена енергия. Пълнозърнестият хляб е незаменимо природно гориво. Бавните му въглехидрати, съчетани с естествени витамини, минерали и микроелементи, ни зареждат с качествена енергия. Тялото се отплаща за това натурално зареждане със здраве и енергичност дългосрочно.

Щастие и удоволствие: За да живеем пълноценно, преди всичко трябва да се чувстваме щастливи. А както знаем, разнообразното и вкусно хранене доставя удоволствие и прилив на сили, като синтезира хормона на щастието серотонин. Пълнозърнестите хлябове Вита Баланс и Вита Силует са с много богат вкус и предлагат безкрайни възможности за комбиниране с други апетитни храни.

Хлябовете от Серията Вита Баланс съдържат минимум 60% пълнозърнесто брашно и съчетават в себе си всички полезни качества на цялото зърно с невероятния им вкус, мекота и разнообразие.

Диетичните хлябове от серията Вита Силует „без бяло брашно" са 100% пълнозърнести хлябове. Те са верен съюзник в поддържането на красива фигура, защото ни помагат да направим диетичното хранене не само ефективно, но полезно за здравето и приятно за вкуса.

Автор - снимка

КоментариКоментари